Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Μετά την Aναμονή

Το κρύο δεν του έκανε μεγάλη διαφορά στην αναμονή του στο σταθμό. Άλλωστε τόσο καιρό περίμεναν τη στιγμή που θα βρεθούν. Ευτυχώς η αμαξοστοιχία δεν είχε καμία καθυστέρηση και θα έφτανε εντός ολίγων λεπτών. Το μουντό του βαγονιού έδινε μια άλλη διάθεση σε όλες της, τις σκέψεις. Από τη στιγμή που ανέβηκε το είχε προσέξει. Συνήθως αυτά τα βαγόνια, λόγο παλαιότητας ίσως τα είχε δεί μόνο βράδυ. Περπάτησε αρκετές φορές το σταθμό για να περάσει η ώρα σκεφτόμενος την συνάντηση τους. Παρατηρούσε ταυτόχρονα το σταθμό και πως ήταν φτιαγμένος. Θύμιζε κάτι παλιότερο κάτι πιο ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα και ερωτικό. Η ζέστη στο βαγόνι ήταν κατά διαστήματα αφόρητη, ευτυχώς σε λίγα λεπτά θα έφτανε στο προορισμό της. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, αυτή η ζέστη παρέσερνε το μυαλό της πάνω του. Φαντάζονταν στιγμές θερμές, τόσο καυτές που ένιωθε πως λίγο ακόμα και θα τελείωνε μόνο με τη σκέψη της. Η αντοχή τους μάλλον ειχε φτάσει στα όρια της. Έπρεπε να βρεθούν και έπρεπε να γίνει τώρα.


Την είδε καθώς περπατούσε στο βαγόνι προς την έξοδο και στάθηκε σε σημείο να την περιμένει ώστε να τον δει και εκείνη εύκολα. Την παρατηρούσε θέλοντας να διακρίνει και τη παραμικρή λεπτομέρεια πάνω της. Το πρόσωπό της, το λαιμό της, το ντύσιμό της, το κορμί της, τα πάντα. Κατέβηκε από τα μεγάλα και δύσκολα σκαλιά του τραίνου αργά, τον πρόσεξε λίγο πριν βγει. Κατευθύνθηκε σύντομα προς το μέρος του, με ένα χτύπο έντονο μέσα της που διαρκώς και δυνάμωνε. Κοίταξαν για λίγο ο ένας στα μάτια του άλλου, αλληλοεξερευνίθικαν για μια φορά ακόμα. Έπιασε το χέρι της και την τράβηξε κοντά του. Μια ανάσα έφυγε από μέσα της καθώς έφτασε και κόλλησε πάνω του. Την κράτησε σφιχτά και ένωσαν τα χείλη τους. Το φιλί έντονο γευστικό, καυτό, πιο πολύ από ένα καλωσόρισμα. Καθαρά ερωτικό. Ο πόθος του ενός για τον άλλο άρχισε την ένωση του για να γεννηθεί ένα μεγαλύτερο πάθος. Το φιλί διαρκούσε, δεν θέλανε να ξεκολλήσουν, οι γλώσσες τους μπλέχτηκαν και δαγκώθηκαν τα χείλη τους.

Μίλησαν λίγο για το ταξίδι καθώς προχώρησαν στο σταθμό για να πάνε στην έξοδο. Όμως όταν η αναμονή είναι μεγάλη δεν αντέχεις να περπατάς και να ποθείς ο ένας τον άλλο. Σταμάτησαν πολλές φορές για ένα φιλί ακόμα, χωρίς να μπορούν να χορτάσουν ο ένας τη γεύση του άλλου. Της άλλαξε την πορεία και αντί για την έξοδο άρχισαν να κατευθύνονται προς το τέρμα του σταθμού. Το έσω της αναταράχτηκε καθώς η φαντασία της άναβε όλο και πιο πολύ με το σκηνικό του σταθμού, το κρύο που δεν ένιωθαν έντονο πια και την τόση αναμονή και ζέστη μέσα σε αυτό το βαγόνι

Έφτασαν σε ένα απόμερο σημείο του σταθμού οπού το λιγοστό φώς δεν επέτρεπε σε κανένα να προσέξει τι γίνετε από μακριά. Την άρπαξε και την έβαλε με πλάτη στο τοίχο ενός παρατημένου μάλλον κτίσματος, ίσως κάποιο παλιότερο σταθμαρχείο που κανείς πια δε περνούσε από εκεί. Δάγκωσε τα χείλη της αργά, πήρε τη γλυκιά της γλώσσα στο στόμα του, έγινε πιο έντονος σα να ρουφάει το πάθος της. Τον έσφιξε πάνω της χαιδεύοντας τον. Πέρασε το πόδι της γύρω του και τον τύλιξε σα να ήθελε να τον εγκλωβίσει μέσα της. Το παλτό της τους κάλυπτε επίσης καθώς τον ένιωσε να είναι σκληρός ανάμεσα της. Φορούσε φόρεμα και αυτό τα έκανε όλα πιο εύκολα. Ο κόλπος της ήταν ήδη πολύ υγρός, Ερεθίζονταν σε κάθε του άγγιγμα. Τα αμέτρητα φιλία του στο λαιμό της, το δάγκωμα του, την άναβε διαρκώς, κόντευε να εκραγεί. Τον έπιασε από τα οπίσθια και τον τράβηξε ακόμα πιο κοντά της, κίνησε και τη λεκάνη της έτσι ώστε να ερεθίζει την κλειτορίδα της ακόμα πιο πολύ. Έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της και της έτριψε βασανιστικά την κλειτορίδα πάνω από το καλσόν της. Κατάλαβε πως εσώρουχο δεν φορούσε, τράβηξε το ευπαθές καλσόν και δημιούργησε μια τρύπα όπου κει πέρασε τα δάχτυλα του μέσα της. Τα βούτηξε μέσα της και την ερέθισε κι άλλο με απαλές και έντονες κινήσεις.

Άνοιξε τα κουμπιά από το παντελόνι του και τράβηξε έξω το πέος του. Σκληρός ερεθισμένος γλίστρησε εύκολα κι απότομα μέσα της. Ο κόλπος της καυτός, σφιχτός, ερεθιζόταν από τη δύναμή του. Κοιτάχτηκαν για λίγο καθώς αυτός ο πόνος της ηδονής τάραζε το κορμί της. Τον ένιωθε να τη σκίζει, να την πονά όπως γλύστρα μέσα της, σε κάθε της εκατοστό. Ανέβηκε πάνω του σχεδόν και με τα δύο της πόδια κλείνοντας τα μάτια της για να τον απολαμβάνει ακόμα πιο έντονα πιο καλά. Την ακουμπούσε στο τοίχο και μέσα της γινόταν όλο και πιο βίαιος. Κρατούσε το μαλλί της και την στήριζε από τους γλουτούς της. Θα τελείωνε εκείνη πάνω του εκείνη τη στιγμή την ένιωθε, καταλάβαινε το πάθος της να ρέει και να βρίσκει το δικό του, αλλά σα να το ήξερε και οι δυο ήθελαν περισσότερο, ήθελαν να κρατήσει ακόμα πιο πολύ. Άρχισε να την αφήνει σιγά σιγά, εκείνη πάτησε στα πόδια της και τον κοιτούσε περιμένοντας την επόμενη κίνησή του. Την γύρισε ώστε να βρίσκετε πίσω της, άνοιξε τα πόδια της με το χέρι του και βρήκε την ανοιχτή της είσοδο. Με μια απρόσμενη κίνηση βρέθηκε μέσα της να την τραντάζει πιο δυνατά. Ακούμπησε τα χέρια της στο τοίχο και σπρωχνόταν πάνω στο ερεθισμένο του πέος. Όχι δεν άντεχε άλλο όπως και να γινόταν, Το ένα του χέρι κρατούσε το στήθος της, τις ρόγες της, τις ερεθισμένες, και το άλλο στη κλειτορίδα της να την σφίγγει. Τόση καύλα δε μπορούσε να την αντέξει άλλο, άρχισε να τρέμει να θέλει να φωνάξει και να πνίγεται, το κορμί της από τον οργασμό του, είχε πάρει τον έλεγχο και ρυθμικά την αποτελείωνε. Μικρές κραυγές βγήκαν από μέσα της κοφτές γεμάτες πόθο.

Τον σταμάτησε και τον ώθησε να βγει από μέσα της, δεν άντεχε άλλο να συνεχίσει. Γύρισε και γονάτισε μπροστά του. Σα να του είπε πως είναι η σειρά της να τον αποτελειώσει. Έβαλε στα χέρια της το στητό του πέος, χάιδεψε τους όρχεις του και το πέρασε αργά στο στόμα της. Με τη παλάμη της έκανε μια ημικυκλική κίνηση κατά όλο το μήκος του. Όλο και πιο γρήγορα όλο και πιο γρήγορα. Σε λίγο η ένταση της ήταν τόσο δυνατή που τον ένιωθε να τρέμει. Ήξερε και τον περίμενε, το σπέρμα του ξεχύθηκε μέσα της με δύναμη όπως το έβαζε όλο και πιο βαθιά μέσα της. Συνέχισε μέχρι που στο τέλος με τη γλώσσα της αργά τον χάιδεψε και απαλά.

Μάλλον δεν είχαν καταλάβει ότι είχε αρχίσει να χιονίζει, έφυγαν γρήγορα, για τον προορισμό τους, αυτή ήταν μόνο η αρχή τους για σήμερα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xm.....kala grafeis alla to provlima sou einai oti allazeis mono to skiniko, to meros kai tis peristaseis....i perigrafi tis "praksis" omos einai sxedon idia se oles tis istories sou! den parousiazei idiaiteri diaforopoiisi!
.....den kanoun oloi oi anthropoi sex me ton idio tropo, oute skeftontai ta idia pragmata ekeini tin wra, oyte goystaroun na kanoun oute na lene ta idia pragmata klp .....prospathise na diaforopoieis kathe istoria ;);)

Ανώνυμος είπε...

Συζητήσιμη άποψη...