Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Σοκολάτα

Το επιδόρπιο ήταν καρυδόπιτα με ζεστή υγρή σοκολάτα. Πήρε τη σοκολάτα και άρχισε να χύνει σιγά σιγά πάνω στη κουταλιά γλυκού που τους είχαν σερβίρει. Η ώρα ήταν ήδη περασμένη και το κρασί τους είχε ζαλίσει. Είχαν βγει σαν φίλοι για ένα γεύμα και τίποτα παραπάνω. Όμως καμιά φορά η συζήτηση ανάμεσα σε δύο ξεφεύγει από τα τυπικά και κυλάει σε λόγια που ίσως και να μην έπρεπε. Όντως δεν έπρεπε η αυτό ήταν μια δική τους υπόθεση απλά;

Οι σκέψεις αυτές πέρασαν από το μυαλό και των δύο. Άλλα δίσταζαν να το εκφράσουν μεταξύ τους. Εκεί όμως που η λογική βάζει τελεία ή κάποιο κόμμα η φαντασία αρνείται επιδεικτικά να σταματήσει.

Γεμίζοντας το κουτάλι με τη ζεστή σοκολάτα της το πέρασε αργά αργά στο στόμα. Του χαμογέλασε βλέποντας την κίνησή του και άφησε τη γεύση της σοκολάτας να ερεθίσει γλώσσα και ουρανίσκο.

Δε μπορούσε να μη την φαντασιωθεί άλλο, στο μυαλό του έπαιζε μια σκηνή με πρωταγωνίστρια εκείνη. Δε θα θέλε να την ταΐζει σοκολάτα με το κουτάλι αλλά να την χύνει κατευθείαν στο στόμα της, η και πάνω της. Σκέφτονταν πόσο αργά και βασανιστικά θα κυλούσε στο λευκό της δέρμα. Από τα χείλη της, στο λαιμό της, στο στήθος της γύρω από της ρόγες της. Σα να ένιωθε την ίδια της την γεύση να αναμειγνύετε με τη γλυκιά ζεστή υγρή σοκολάτα. Την ακολουθεί σιγά σιγά σε κάθε της εκατοστό που απλώνετε στο κορμί της. Δε θέλει να την αγγίξει μόνο να τη γεύεται. Αργότερα, αργότερα που ξέρει ότι άλλο δε θα αντέχει, θα τρέμει από ηδονή τότε θα αρπαχτούν και θα γίνουν ένα.

Η σκέψη του μάλλον τον παρέσυρε αρκετά. Δεν κατάλαβε πόσο μέχρι τη στιγμή που άγγιξε με το δάχτυλο του αυτή την αμαρτωλή σοκολάτα. Και δεν ήταν τόσο η κίνηση, αλλά το βλέμμα της. Κάποια άλλη φορά μπορεί να του είχε κάνει και παρατήρηση. Όμως στο παιχνίδι της φαντασίας δεν ήταν μόνος του. Είχε παρέα με ίδιες σκέψεις μάλλον. Σαν να ένιωθε πάνω της αυτή τη θέρμη, να την γαργαλάει, να την ερεθίζει, τόσο που η ίδια είχε γίνει ένα με τη σοκολάτα τώρα. Καυτή, υγρή, με γλυκιά γεύση. Στο μυαλό της είχε παραδοθεί στο χάδι του, στο βλέμμα του. Ήθελε μέσα της να την σκέφτεται γυμνή, να στέκεται μπροστά της, παίζοντας μαζί της χωρίς να την αφήνει να παραδοθεί. Τον φαντάζονταν γυμνό, ακουμπούσε το κορμί του και τον ψηλάφιζε, αργά όσο εκείνος ρουφούσε τη σοκολάτα της από της ερεθισμένες πια ρόγες της. Χαμήλωσε το χέρι της, πέρασε το στήθος του, κατέβηκε στη κοιλία του. Ένιωθε αχόρταγή τον ήθελε εκείνη τη στιγμή τόσο πολύ. Τον κοίταξε στα μάτια και στη πραγματικότητα της και στη φαντασία της. Πήρε λίγο σοκολάτα με το κουτάλι και του έδωσε στο στόμα. Στη φαντασία της, πέρασε το δάχτυλό της από τα χείλι της, το στήθος της, το αιδοίο της, γεμίζοντας το χέρι με σοκολάτα. Χωρίς δεύτερη σκέψη έπιασε το πέος του, κοίταξε πρόστυχα μέσα στα μάτια του και φαντάσθηκε να του λέει πως είναι η σειρά της να παίξει.

Τον έσπρωξε να καθίσει, ακούμπησε το πέος του λίγο πιο πάνω από το εφηβαίο της και άρχισε να κατεβαίνει δημιουργώντας του μια ερεθιστικότατη τριβή. Ήθελε να νιώθει το πέος του σκληρό στη κοιλιά της, ανάμεσα στο στήθος της, έφτασε στα χείλη της, το έπιασε μαλακά με τη παλάμη της και το χάιδεψε με τα χείλια της. Σκληρό δυνατό, άρχισε να το χαϊδεύει με την απαλή της γλώσσα. Κατά όλο του το μήκος ήθελε να νιώσει τη φλέβα του να χτυπά να την καίει. Με μια κάπως απότομη κίνηση το έβαλε στο στόμα της. Σιγά σιγά ανεβοκατέβαινε, με τη φαντασία της να καίει ξέροντας πως κάνει τους παλμούς του να καλπάζουν.

Μεταξύ τους τόση ώρα δεν είπαν λέξη. Κοιτάζονταν και δίνανε ο ένας στον άλλο σοκολάτα. Είχαν έρθει μάλιστα και αρκετά κοντά, με την πρόφαση να είναι πιο κοντά στο γλυκό. Αντί να βάλει στο κουτάλι του όμως την υγρή σοκολάτα, πήρε λίγο με το δάχτυλο και της το πρότεινε. Δίστασε στην αρχή, όμως ήδη στο μυαλό της τον είχε γυμνό να τρέμει από τα φιλία της και τη γλώσσα της. Ρούφηξε τη σοκολάτα από το δάχτυλο του με τον πιο ερωτικό τρόπο. Δεν άντεξε, ήταν η σειρά του, τόση ώρα την βασάνιζε και τον βασάνιζε. Έπιασε το γυμνό κορμί της και την γύρισε από κάτω του. Γλίστρησε μέσα της αργά, όπως το δάχτυλό του έπαιζε με τη γλώσσα της. Μπήκε μέσα της μένοντας για λίγο, τα βλέμματα τους ενωμένα να σπινθηρίζουν από πάθος και ηδονή. Ένιωθε το πέος του μέσα της να τη σκίζει, να την πονά. Ο κόλπος της καυτός, τραχύς και ερεθιστικός. Οι φλέβες του και η υφή του πέους του, η κίνηση του, την αποτελείωνε.

Κοιτάζονταν και ζούσαν τη φαντασία τους, μια ταυτόχρονη συνουσία χωρίς σωματική επαφή έπαιρνε μέρος ανάμεσα τους.

Φαντάζονταν το τέλος τους, πόσο έντονο και πόσο πάθος να ανέβλυσε αύτη η συνύπαρξη τους. Ήθελε εκείνη τη στιγμή να την αρπάξει να της πει πόσο την ποθεί πόσο την θέλει. Ένιωθε τον εαυτό της να βγαίνει από όλη αυτή τη στάση και να του παραδίδεται απόλυτα γεμάτος πάθος και ηδονή.

Το λάγνο περπάτημα όμως της φαντασίας όσο και προκλητικό να είναι, σταματά. Μαζί σηκώνονται και περπατούν προς τ’ αμάξι της. Την κρατά από τη μέση και εκείνη νιώθει τη θέληση του να την γυρίσει πάνω του, να την κρατήσει σφιχτά παίρνοντας ακόμα μια γεύση σοκολάτας από τα χείλια της.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επίτηδες το κάνεις;;;;Και μάλιστα σημερα;;;;;;

Αλλοι δεν μπορουν να φανε ούτε κομματακι από σοκολάτα.............
Θέλωωωω σοκολαταααααααααα

Ανώνυμος είπε...

τς! τς! τς! τι ανθρωπος!??!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εχεις χρεη εσυ...