Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Ρεύμα

Θα ήταν ήδη αρκετή ώρα στο μικρό καφέ όταν το ρεύμα άρχισε να τρεμοπαίζει τα φώτα και εν τέλει να κοπεί. Είχαν πάει αργά και παρήγγειλαν ένα γλυκόπιοτο κόκκινο κρασί που είχε. Το σέρβιραν σε αρκετή ποσότητα σε πλούσιο κολονάτο ποτήρι. Τα τραπεζάκια ήταν αρκετά μικρά, φτιαγμένα για ζευγάρια, τόσο που επέτρεπαν να μπορούν να ενωθούν τα χείλη χωρίς προσπάθεια αν αυτό επιθυμούσαν.

Κάθονταν αντικριστά σε μια γωνιά του μαγαζιού. Το μόνο φώς εκείνη τη στιγμή έρχονταν από τα γοητευτικά κεριά στα τραπεζάκια. Κράτησε σφιχτά το χέρι της, την κοίταγε βαθιά μέσα σα αυτά τα έντονα της μάτια. Θυμήθηκε μια σκηνή από ταινία που ο πρωταγωνιστής προκαλούσε την πρωταγωνίστρια σε ένα εστιατόριο να βγάλει τα εσώρουχα της. Της το είπε σχεδόν ψυθιριστά σε ένα ερωτικό τόνο, του απάντησε ότι θυμάται τη σκηνή. Συνέχισε προκαλώντας τη να την επαναλάβουν εδώ αυτή τι στιγμή. Στο χαμηλό φως των κεριών όπου λίγοι θα μπορούσαν να τους καταλάβουν. Εκείνη δίστασε για λίγο, αλλά η μέσα της εκείνος, το κρασί, το πάθος της, η επιθυμία της, την παρακινούσαν σε πράξεις που ίσως να μην επαναλάμβανε ξανά.

Τον ρώτησε τι ακριβώς θα ήθελε να κάνει, άλλωστε το παιχνίδι αυτός το ξεκίνησε. Στην αρχή της ζήτησε κάτι εύκολο, να του δείξει το στήθος της. Βόλευε κάπως το ντύσιμό της αλλά έπρεπε να προσέχει. Ένιωθε να δυσκολεύετε, το σκέφτηκε λιγάκι και με μια αργή κίνηση του χεριού της του έδειξε πλαγίως την ερεθισμένη ρόγα της. Χαμογέλασε κρύβοντας του πάλι το απόκρυφό της ερωτικό στο βλέμμα του στήθος της. Την προκάλεσε να συνεχίσει βγάζοντας το εσώρουχό της. Τα λόγια του περνούσαν μέσα της σαν γλυκός πνιγμός. Όσο και αν δίσταζε συνέχιζε να υποκύπτει στην επιθυμία του. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα που την δυσκόλευε λιγάκι να βγάλει το εσώρουχο της. Όμως σιγά σιγά ίσως βασανιστικά τα κατάφερε. Το έφερε μπροστά του και του το έδειξε κρυφά να μη φανεί στους γύρο.

Κινήθηκε προς την άκρη του καθίσματος του, και της έκανε νόημα να έρθει και εκείνη πιο κοντά. Τα πόδια τους μπλέχτηκαν το ένα ανάμεσα στο άλλο. Σχεδόν ακουμπούσε εκεί που τώρα άρχιζε εκείνη να καίγεται. Έκανε να φτάσει με τη λεκάνη της πιο κοντά του, αλλά την απώθησε. Βιαστική πάντα τη συγκρατούσε και της άρεσε, ήταν το παιχνίδι τους το ερωτικό. Άπλωσε το χέρι του και χάιδεψε το μοιρό της πάνω από το φόρεμα της, αργά αισθησιακά. Έκλεισε τα μάτια της απολαμβάνοντας το άγγιγμα του. Στο μυαλό της άρχισε να εκτυλίσσετε ένα σενάριο γνωστό απόλυτα ερωτικό και δυνατό που βίωνε μαζί του. Τον σκεφτότανε πάλι βίαιο και δυνατό όπως είναι κάθε φορά που κάνουν έρωτα. Γεμάτο πάθος και ένταση. Κράτησε πάλι σφιχτά το χέρι της και κούνησε το πόδι του ανάμεσα της αργά σαν ένα ερωτικό ταγκό. Έκλεισε τα μάτια της σκύβοντας το κεφάλι λίγο μπροστά. Ένιωθε το κορμί της να το διαπερνά το είναι του κα να την τραντάζει. Οι κινήσεις του λιγοστές αλλά αρκετές για μπουν στο μυαλό της και να μεταλλαχτούν σε ερωτικό σενάριο μεταξύ τους. Τον φανταζόταν να τη χαϊδεύει παντού, ξεκινώντας από χαμηλά να ανεβαίνει βασανιστικά αργά προ τα πάνω της. Εκεί που ήθελε να νιώσει το άγγιγμά του εκεί την προσπερνούσε και ανέβαινε κι άλλο στο στήθος της στο λαιμό της στα χείλια της. Ήξερε πως θα τη βασάνιζε μέχρι να μέσα της να νιώθει ότι θα εκραγεί. Τον ήθελε μέσα της εκείνη τη στιγμή, η υγρασίας της την έκανε να ερεθίζεται ακόμα πιο πολύ. Στο μυαλό της ήταν ήδη μέσα της, τον ένιωθε να μπαίνει να την πονά.

Η ανάσα της βάρυνε, ανάπνεε πιο αργά πιο δυνατά. Γύρισε το κεφάλι της σα να μη θέλει να τη προδώσει το βλέμμα της, αποκαλύπτοντας της βαθύτερες της σκέψεις. Άνοιξε τα μάτια της κοιτώντας το κόσμο γύρο της, σχεδόν κανείς δε τους είχε καταλάβει. Όλοι στη λήθη του σκοταδιού και του φωτός των κεριών, εκτός από κάποιον που την πρόσεξε, είδε στα μάτια της το ερεθισμένο της είναι. Σα να φλέρταρε μαζί του σαν να απίστησε στιγμιαία, όμως ήταν ήδη δοσμένη σε εκείνων που τώρα την ερέθιζε τόσο και την έλκυε τόσο έντονα. Μια ενοχή πέρασε μέσα της που έδρασε ακόμα πιο ερεθιστικά στο κορμί της. Τον καταλάβαινε, τον ήθελε με τόσο πάθος που δεν θα άντεχε άλλο. Γύρο από το αιδοίο της ένιωθε το χάδι του και το κορμί της να τρέμει. Τον ρώτησε γιατί το κάνει αυτό τώρα, εκείνη τη στιγμή, γιατί δε σταματάει. Δεν ήθελε να σταματήσει, δεν ήθελε να το αφήσει στη μέση. Της έσφιξε πιο πολύ το χέρι και σα νευριασμένος, σα θιγμένος που τον ρωτούσε της είπε πόσο ήθελε να την δει να τελειώνει εκεί μπροστά του μέσα στο μαγαζί μπροστά σε όλους μόνο για αυτόν.

Έκλεισε τα μάτια της για μια στιγμή σκύβοντας πάλι το κεφάλι της σαν ένδειξη υποταγής. Απότομα το σήκωσε τον κοίταξε έντονα, το ήξερε αυτό το ύφος το βλέμμα. Η ανάσα της δυνατή και γρήγορη, ένιωθε τους σπασμούς της στο χέρι της. Έβλεπε τα έντονα της μάτια να λαμπιρίζουν από το φώς των κεριών, έβλεπε το στήθος της να φουσκώνει να είναι έτοιμο να σπάσει από τις γρήγορες ανάσες της. Το χέρι της να φέρνει αντίσταση δυνατά στο μικρό τραπεζάκι να στηρίζει το κορμί της. Την ένιωθε να τελειώνει χωρίς να την έχει αγγίξει καν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: