Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ρεύματα

Μια βουτιά ακόμα στα καθαρά νερά, σ αυτό το απέραντο γαλάζιο, για να νιώσει όλη αυτή τη δροσερή αίσθηση να κατακλύζει το κορμί της. Πάτησε στη μαλακή άμμο και κατευθύνθηκε στην παραλία. Ο ήλιος πίσω της αν και ακόμα έκαιγε με τις ακτίνες του, κατέβαινε στο βασίλεμα του και αυτό το κόκκινο της ατμόσφαιρας έκανε το μαυρισμένο της δέρμα σχεδόν να λαμπυρίζει. Η παραλία σήμερα, μια καθημερινή, πάλι έρημη με καμιά πιθανότητα να την επισκεφτεί κάποιος άλλος. Γι αυτό και είχε περάσει πάλι το απόγευμα της γυμνή. Όσο ο απογευματινός ήλιος έκαιγε τα λιγοστά πεύκα στο πίσω μέρος της παραλίας πρόσφεραν μια δροσερή ατμόσφαιρα πάνω στη μαλακή άμμο που την έκαναν να θέλει να περάσει όλες τις ώρες της εκεί.

Το γυμνό κορμί της άρχισε να ξεπροβάλει μέσα από τα γαλανά νερά και σιγά σιγά να φτάνει στην ζεστή ακόμα άμμο. Το νερό κυλούσε ανάμεσα της με ένα γαργαλιστικό παιχνιδιάρικο τρόπο. Εκεί που μαλακά απλώνονταν το κύμα της θάλασσας στάθηκε, γονάτισε με ένα παιχνιδιάρικο ύφος. Κοιτώντας μπροστά της άρχισε να περπατά σχεδόν με νάζι με γόνατα και χέρια. Χαμύλωσε τα χέρια της και οι αγκόνες της ακούμπησαν στη ζεστή άμμο. Χαμήλωσε τόσο ώστε να νιώσει με τις γυμνές ρόγες της τη θέρμη, το γαργάλημα από αυτούς τους μπες σχεδόν χρυσούς κόκκους άμμου.

Το βλέμμα της πονηρό και θεληματικό. "Όση ώρα ήμουν μέσα σε σκεφτόμουν" είπε με χαμηλή φωνή. "Σε σκεφτόμουν και καύλωνα. Τα ζεστά ρεύματα περνούσαν ανάμεσα στα πόδια μου, τρίβονταν στο μουνί μου και με έκαναν να σε θέλω ακόμα πιο πολύ. Τη κοιτούσε ερεθισμένος να είναι ανάμεσα στα πόδια του, μπροστά στο καυλωμένο πέος του. Περίμενε. Αυτή η στιγμή ήταν δική της και ήθελε να την απολαύσει λεπτό προς λεπτό. "Δε μπορούσα να μείνω άλλο μέσα, σχεδόν σε ένιωθα μέσα μου, δε μπορούσα να σε βλέπω εδώ ξαπλωμένο και να μην έρθω να γευτώ αυτόν τον υπέροχο πούτσο". Έκανε μια μικρή κίνηση και ανασηκώθηκε λίγο ενώ έσκυψε πάνω από το ερεθισμένο του πέος. Η γλώσσα της, γευόνταν απαλά όλη τη στύση του αργά μέχρι να φτάσει στη βάλανό του. Τα χείλη της, τράβηξαν το πέος και το ρούφηξαν αργά μέσα στο στόμα όσο πιο μαλακά γίνονταν. Σιγά σιγά έβαλε μέσα της όλη τη στύση του σχεδόν. Μπορούσε τώρα να νιώσει την υφή του με τη γλώσσα της και με τα χείλια της καθώς τον ρούφαγε αργά και τον άφηνε το ίδιο. Αυτή η καυτή του αίσθηση, την ερέθιζε ακόμα πιο πολύ. Ένιωθε να φουσκώνει, να ανοίγει και να υγραίνεται, σχεδόν να στάζει. Συνέχισε μερικές ακόμα φορές. "Τι υπέροχη γεύση, και το αλάτι της θάλασσας με κάνει να μη μπορώ να σταματήσω".

Ανασηκώθηκε λίγο πιο πολύ και σχεδόν σύρθηκε πάνω του, με το στήθος της να χαϊδεύει με της ρόγες το μαυρισμένο δέρμα του. Το στόμα της, η αίσθησή της, ακόμα και τα λευκά σημάδια από το μαγιό της τον άναβαν ακόμα περισσότερο. Ένιωθε το πέος του να πονά από όλη αυτή τη δύναμη που τον κυρίευε μόλις τώρα. Έφτασε το αιδοίο της στη κορυφή του πέους του. Με μια απαλή κίνηση κατάφερε να βρει το σημείο που ήθελε να το νιώσει. Λίγο πιο δυνατά, και γλίστρησε τόσο εύκολα μέσα της. Δεν τον άφησε να το νιώσει ολόκληρο. Κινούσε τη λεκάνη της για να ερεθίζει μόνο την κορυφή του.

"Σ αρέσει έ; Σ αρέσει που είναι τόσο υγρό το μουνί μου έ; Με καυλώνεις πολυ" Και κάθησε αργά πάνω του υγράινοντας αρκετές φορές ολόκληρη τη στύση του. Σηκώθηκε αργά και τον έυβγαλε από μέσα της. "εντάξει τώρα είναι αρκετά υγρός και γω καυλωμένη παντού. Σήκω και έλα πίσω μου" Τον πρόσταξε. Εκείνος σηκώθηκε, και βρέθηκε πίσω της, έτοιμος να εισχωρήσει μέσα της, να νιώσει την ζέστη της, την υγρασία της. "Όχι εκεί" του αποκρίθηκε. "Πιό ψηλά ανέβα και μπες όλος αργά μέσα μου, σε θέλω τώρα πολύ". Ανασηκώθηκε λίγο, τα υγρά της είχαν λιπάνει και εκείνον και πίσω της. Γλύστραγε μέσα της αργά αργά να μην την πονέσει. "Πιο πολύ, πιο πολύ" του φώναξε. Με μια λίγο πιο απότομη κινηση βρέθηκε όλος μέσα της, πίσω της. Μια δυνατή φωνή εκεί στην ερημική σήμερα παραλία βγηκε έντονα από μέσα της. "Ναι, συνέχυσε σε παρακαλώ" τον παρακάλεσε με έντονο ύφος. Εκείνος μπαινόβγαινε μέσα της, αργά και βασανιστικά. Ένιωθε το πέος του να τη σπρώχνει μέσα της και να της δημιουργεί μια έντονη αίσθηση στον κόλπο της. Τον ένιωθε δυνατό να την πονάει, να της αρέσει. Ήθελε να τελειώσει τώρα. Τα δάχτυλά της χαίδεψαν απαλά την υγρή κλειτορίδα της. Τόσο απαλά που ίσα ίσα ακουμπούσε. Ένιωθε όμως τα χείλια της, την κλειτορίδα της να έχουν ερεθιστεί τόσο σχεδόν σαν καμιά άλλη φορά. Χάϊδευονταν απαλά και έντονα όπως έμπαινε εκείνος μέσα της.

Δεν κρατιόταν άλλο, σήμερα θα άφηνε τελείως ελεύθερο τον εαυτό της. Το είχε σκεφτεί από πριν, την ώρα που τα θερμά ρεύματα της θάλασσας χάϊδευαν εκείνα την κλειτορίδα της και την ερέθιζαν τόσο ένοντα. Το πρώτο τράνταγμα του κορμιού της, δεν άντεξε να έρθει, σύντομα ακολούθησε και δεύτερο και τρίτο και πολλά ακόμα όλο πιο έντονα πιο δυνατά. Ένιωθε το κορμί της να σπάει και εκείνη τη στιγμή τα υγρά της να πετάγονται να την πλημμυρίζουν, να χύνονται στην άμμο και στην πετσέτα τους. Σχεδόν έτρεμε όταν έπεσε μπρούμυτα βγαίνοντας από όλη αυτή την ηδονή.

Η παλάμη της του έκανε νόημα να έρθει μπροστά της. Σηκώθηκε και στάθηκε γονατιστή μπροστά του, ενώ εκείνος όρθιος την περίμενε. Ρούφηξε με μανία το ερεθισμένο πέος του. "Χύσε με, χύσε με τώρα παντού, μην αφήσει σταγόνα να χαθεί". Με το στόμα της και με τα χέρια της τον ερέθιζε με μανία. Την σταμάτησε με ένα άρπαγμα από τα μαλλιά της. "Ναι χύσε με" του φώναξε. Εκείνος επέβαλέ το δικό του ρυθμό και σύντομα έκανε το πέος του να εκραγεί. Το σπέρμα του, χύθικε στα χείλη της, στη γλώσσα της, στα μάγουλά της. Τον έπιασε ξανα να τον νιώσει ακόμα μια φορά το τελευταίο τρέμουλο του πριν αρχίσει να χαλαρώνει πάλι. Εκείνος έσπρωξε με τα δάχτυλα του όσο σπέρμα του έμεινε στο πρόσωπο της προς το στόμα της. Ρούφηξε τα δάχτυλα της, σα να είχε φάει μόλις από το καλύτερο γλυκό της.

Ο ήλιος κατακόκκινος χάνονταν στον ορίζοντα μέσα στη κοκκινη θάλασσα. Ξάπλωσε γυμνή στο στήθος του καθώς τον παρατηρούσε το ηλιοβασίλεμα.

2 σχόλια:

Νηρηιδα είπε...

Ξαφνικα πατησε ενα σπασμενο κοχυλι.
"ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΟΠΡΑΜΑ" τσιριξε ενω χοροπηδουσε στο αλλο ποδι προσπαθωντας να μην παταει το πληγωμενο.Αλλα η μαλακη αμμος υποχωρησε και με ενα ηχηρο ΣΠΛΑΤΣ επεσε με τον κωλο αναταραζοντας το ρηχο νερο,κανοντας το να πεταχτει σε δεκαδες αστραφτερες σταγονες. Σιχτιρισε ακομη πιο δυνατα την γκαντεμια της και σηκωθηκε. Πηγε κουτσαινοντας μεχρι την δροσερη σκια των πευκων ενω ετριβε το μαυρισμενο της κωλαρακι που ειχε κοκκινισει απο το πεσιμο.

Unknown είπε...

Κοριτσακι μου με το ταλεντο σου θα πας πολυ μακρια