Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ραντεβού στη πόλη

Η αστάθεια του καλοκαιρινού καιρού ίσως να δημιούργησε και αστάθειες στα θέλω της όταν μια φίλη απλά της πρότεινε την φευγαλέα περιπέτεια. Ήθελε ηρεμία στη ζωή της αλλά όλο αυτή η κατάσταση του ξαφνικού κρύου και της ζέστης την αναστάτωνε μέρες τώρα. Η πρόταση φαινόταν να μην είναι η καλύτερη αλλά αυτό είχε προς το παρόν. Στο κάτω κάτω σκέφτηκε πως πάντα μπορεί να μαζευτεί και να γυρίσει πίσω

Φόρεσε ένα ριχτό ανάλαφρο φόρεμα. Η ζέστη σήμερα ήταν αποπνικτική, μάλλον δεν ήταν η καλύτερη για περιπέτειες αλλά η περιέργεια είχε ήδη ανάψει στο μυαλό της άτακτες σκέψεις. Μεσημέρι προς απόγευμα και τα πλακόστρωτα της πόλης ζεμάταγαν, ένιωθε την θερμοκρασία να ανεβαίνει από το έδαφος και να την χαϊδεύει προκλητικά ανάμεσα στα πόδια της διαπερνώντας το φόρεμά της φτάνοντας σε όλο της το κορμί. Έφτασε στο σημείο που ήταν να συναντηθούν. Δεν είχαν μιλήσει πολύ και δεν ήξερε τι ακριβώς να περιμένει. Δεν ήθελε να αρχίσουν όμως τις γνωριμίες και τα βιογραφικά, άλλωστε θα χάλαγε η περιπέτεια.

Ένιωσε την παρουσία του να την πλησιάζει. Κατάλαβε πως κάποιος την κοιτούσε έντονα και έρχονταν από κατεύθυνσή που εκείνη δεν κοιτούσε προς το παρόν. Γύρισε αργά και τον κοίταξε, κοίταξε το βλέμμα του και εκεί στάθηκε. Συναντήθηκαν χωρίς να πουν πολλά. Τον πρόσεξε καλύτερα, σε άλλη περίπτωση σκέφτηκε δεν θα τον πρόσεχε, ίσως και να μη της άρεσε. Αλλά έτσι δεν είναι οι περιπέτειες; Δεν ξεκινάνε από εκεί που δε το περιμένεις; Της έπιασε το χέρι και την οδήγησε. Στην αρχή σχεδόν νόμιζε ότι τη φέρθηκε τρυφερά και μόλις που κόντεψε να χαλάσει την φαντασία της. Όμως γρήγορα κατάλαβε ότι την κρατούσε για να τον ακολουθήσει στη πορεία του και στο βήμα του. "Που πάμε;" τον ρώτησε. "θα δεις" της απάντησε και συνέχυσε σχεδόν να την τραβά μαζί του παρότι το βήμα τους δεν ήταν κάν γρήγορο. Ακόμα ένιωθε το ζεστό αεράκι να την χαϊδεύει και αυτή η αίσθηση δεν μπορούσε να την κρατήσει στα λογικά της.

Καθώς το μυαλό της ήδη ταξίδευε πάνω του, καθώς τον παρατηρούσε να περπατά, προσπαθούσε να κοιτάξει στα πιο απόκρυφα σημεία του. Το στενό του παντελόνι διέγραφε το σχηματισμό που τόση ώρα ποθούσε το κορμί της όλο και πιο πολύ. Δεν άντεχε, ήθελε να τον σταματήσει εκεί στη μέση του δρόμου. Όμως δε μπορούσε να αντισταθεί και στην ιδέα να την οδηγά εκείνος στα μέρη που ήθελε να την ξεμοναχιάσει όπως έτρεχε η φαντασία της. Εδώ, εδώ του φώναζε μέσα της, εδώ σταμάτα εδώ, πέρνα το χέρι σου κάτω από το φόρεμά μου, χάιδεψε το κορμί μου, τη θέλησή μου. Σταμάτα και πιάσε με να με κάνεις να τρέμω τώρα. Τον κράτησε λίγο πιο χαλαρά προσπαθώντας να κινήσει τη παλάμη της στο μπράτσο του. Δεν περπατούσαν ώρα αλλά όλα αυτά τα στενάκια και τα μικρά πάρκα στο μυαλό της έμοιαζαν ένας άλλος λαβύρινθος γεμάτος παθιασμένες σκέψεις σε κάθε του γωνιά.

Ένιωθε πως κανείς πια δε τους παρατηρούσε πως κανείς δε τους έβλεπε. Προχωρούσε μαζί του και έτοιμη ήταν να ξεφωνίσει όταν σταμάτησαν. Θα ήθελε να του γκρινιάξει αλλά δεν πρόλαβε, όταν τον είδε να γυρνά προς τα εκείνη, χάθηκε στο βλέμμα του που καρφώθηκε βαθιά μέσα της προκαλώντας της έναν στιγμιαίο οπτικό οργασμό. Ένιωσε το χέρι του να ηλεκτρίζει το δέρμα της καθώς χάιδευε το κορμί της από χαμηλά. Καθώς ανέβαινε και άφωνη τον κοιτούσε. Η σκέψη της είχε σταματήσει στο χέρι του στην αφή του. Τα μάτια της ορθάνοιχτα όσο και αν ήθελε να τα κλείσει. Ένιωσε τα χείλη του να καίνε να βιάζουν τα δικά της και δε μπορούσε να τον σταματήσει. Το χέρι της δειλά τον έσφιξε πάνω της. Τον ένιωθε να την αρπάζει να την κρατά με δύναμη καθώς τα χείλη του κατέβηκαν στο λαιμό της. Ένιωσε το απαλό του δάγκωμα να δυναμώνει όσο χρειάζονταν για να την ταρακουνήσει ακόμα περισσότερο. Ένιωθε το κορμί της να σπαράζει να τον θέλει αλλά και ανήμπορη να αντιδράσει.

Με μια κίνηση τράβηξε μικροσκοπικό της εσώρουχο καθώς την σήκωνε στον τοίχο. Ένιωθε το πέος του σφιχτό να προσπαθεί να το εμφανίζει μέσα από το στενό εκείνο παντελόνι. Σχεδόν έτρεμε όταν ξαφνικά τον ένιωσε μέσα της να σκίζει τα σωθικά της απότομα. Γραπώθηκε απάνω του με μια αχνή κραυγή να βγαίνει από το στέρνο της. Το στήθος της, το κορμί της παιχνίδι ηδονής στα δάχτυλά του, στα καυτά του χέρια. Η κίνησή του αργή, τόσο ερεθιστική και τόσο βασανιστική. Σχεδόν σε κάθε του ορμητική κίνηση εκείνη ήταν έτοιμη να τελειώσει, ήταν έτοιμη να αφήσει τον εαυτό της να τρέμει στα χέρια του, να τον αισθάνεται μέσα της τόσο έντονα και τόσο δυνατά. Κρατήθηκε κάποια στιγμή σαν μια στάση και συνέχυσε ακόμα πιο αργά. Δεν άντεχε άλλο, δεν μπορούσε να αντισταθεί. Το κορμί της πονούσε από όλη την ένταση, τον ρυθμό που τις είχε επιβάλει. Έτρεμε και προσπαθούσε να μην φωνάξει δυνατά να ακουστεί ο οργασμός της που κατέκλυζε όλο της το είναι. Κρατιόνταν δυνατά πάνω στο κορμί του, με νύχια πιασμένη δυνατά καθώς μια απότομη χαλάρωση την περίβαλε έτοιμη σχεδόν να λυθεί στα χέρια του.

Έμεινε λίγο μέσα της καθώς στην αγκαλιά του ηρεμούσε. Μαζεύτηκαν κάπως γρήγορα. Του χαμογέλασε και τον ρώτησε πως φεύγουν. Έπιασε το χέρι της, μια μικρή περιπέτεια μόλις είχε αρχίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: