Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ζευγάρια στην άμμο

Λίγο πριν τη δύση του ήλιου το κόκκινο του φώς έχει χρωματίσει όλο τον ουρανό. Η άμμος ακόμα καίει από το ολοήμερο βασανιστήριο του καυτού ήλιου. Το κορμί της όμως αντέχει ακόμα και το βαθύ της μαύρισμα ανακλά το κόκκινο χρώμα αποκαλύπτοντας όλο της τον ερωτισμό. Χωρίς να αντισταθεί στο θέαμα αυτό την πλησίασε και την γύρισε από μπρούμυτα. Εκείνη χαμογέλασε στο έντονο του βλέμμα
-τι θες τώρα;
-έλα πάμε να βουτήξουμε. Είναι η καλύτερη ώρα τώρα.

Την έπιασε από το χέρι και την τράβηξε να σηκωθεί. Τον ακλούθησε στα φωτισμένα από τον ήλιο νερά. Η θάλασσα σχεδόν ζεστή και λίγο δροσερή, σε μια κατάλληλη θερμοκρασία για να μείνεις μέσα αρκετή ώρα. Πιάστηκε πάνω του τον αγκάλιασε από πίσω και μαζί προχώρησαν πιο βαθιά. Την απομάκρυνε λίγο από πάνω του και βούτηξε. Εκείνη συνέχισε πιο σιγά και σταδιακά βρέθηκε να κολυμπά δίπλα του. Την έφερε κοντά του και την έβαλε να τυλιχτεί γύρο του. Σχεδόν μέχρι τους ώμους τους έβρεχε η θάλασσα ίσως και λίγο πιο ψηλά. Είχε τώρα τυλιχτεί πάνω του σφιχτά. Φιλήθηκαν και πάλι, αυτή τη φορά κρατούσε πολύ τα χείλι και οι γλώσσες τους μπλέχτηκαν. Του άρεσε να ρουφά τα χείλι της τώρα με την αλμύρα της θάλασσας να τα κάνει ακόμα πιο γευστικά. Δοκίμασε ακόμα μια φορά και τη γεύση της γλώσσας της και πάλι αυτή η αλμυρή γλύκα γέμισε το στόμα του.

Μέσα από το μαγιό του ένιωθε την στύση του ανάμεσα στα πόδια της να την ερεθίζει. Μαζί με το κρύο της θάλασσας ένιωθε ένα δυνατό ερεθισμό να την κατακλύζει. Σε λίγο τα δάχτυλα του βρέθηκαν να παραμερίζουν το μαγιό της.
-Τι κάνεις τώρα;
-θα δεις
-Εδώ τώρα; Μες τον κόσμο
-Ναι τώρα.

Ένιωσε το άγγιγμα του μέσα της βαθιά. Δροσερό και τόσο καυτό που έκλεισε τα μάτια της προσπαθώντας να κρατηθεί να μη δείξει τι συμβαίνει. Τα δάχτυλά του την ερέθιζαν τόσο πολύ. Ήξερε που να την αγγίξει ακριβώς να την κάνει να τρέμει. Και τώρα αυτή τη στιγμή μες τη θάλασσα της φαινόταν ακόμα πιο ερεθιστική. Ένιωθε αυτό το έντονό του άγγιγμα να την ακουμπά απαλά και δυνατά να την χαϊδεύει έντονα και τόσο ερεθιστικά που την έκανε να ξεχάσει που ήταν και ποιος ήταν γύρω της. Σταμάτησε και τράβηξε από το μαγιό του το ερεθισμένο του πέος, μπήκε αργά μέσα της καθώς δεν ήθελε με έντονες κινήσεις να φανεί στους γύρο τι συμβαίνει. Οι κινήσεις τους περιορίστηκαν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας όμως η απλή αυτή αίσθηση διαρκούσε όσο μια έντονη βραδιά και για τους δύο.

Τα χέρια του τη στήριζαν και της έδιναν τον ρυθμό που χρειάζονταν. Τα χείλι τους πάλι έμπλεκαν μεταξύ τους και γεύονταν ο ένας την αλμυρά του άλλου. Ένιωθε τα χέρια του να την βαστάνε γερά και να βρίσκονται σ όλο της το κορμί. Την κρατούσε τώρα από πίσω της και έμπαινε μέσα της πιο δυνατά. Δυο δάχτυλα του γλίστρησαν από πίσω και της προκάλεσαν ακόμα περισσότερη ηδονή. Κρατήθηκε γερά πάνω του και κλείνοντας τα μάτια της ένιωσε τον οργασμό της να κυλά στις φλέβες τις. Δεν έδινε πια σημασία αν την κοίταγε κανείς ή όχι. Τον αγκάλιασε δυνατά και σφιχτά και έπνιξε μέσα της μια πολύ δυνατή κραυγή τελειώματος.

Κράτησε και εκείνον μέσα της μέχρι του λίγο ακόμα και ένιωσε το σπέρμα του καυτό να την καίει και το δροσερό της θάλασσας να της δημιουργεί αναστατωτικες εναλλαγές στο κορμί της.

Την άφησε λίγο αργότερα και κολύμπησαν προς την ακτή. Εκείνη βγήκε πρώτη ενώ αυτός την ακλούθησε λίγο αργότερα ξαπλώνοντας δίπλα της πάνω στην δροσερή τώρα άμμο.

Ένα άλλο ζευγάρι μόλις βούταγε στη θάλασσα. Ο ένας ήταν κάποιος που είχε περάσει δίπλα τους προηγουμένως με γυαλάκια αλλά δεν κάθισε πολύ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: