Τρίτη 24 Απριλίου 2007

Απόσταση

Ένιωσε το σπέρμα του να ρέει στο πρόσωπό της. Γύρω από τα χείλια της, στο στόμα της, στη γλώσσα της. Είχε προκαλέσει το στητό του καυλί μια δυνατή έκρηξη, ένα οργασμό που δεν είχε νιώσει εκείνος ποτέ ξανά. Τον περιποιήθηκε με τα χείλια της, με τη γλώσσα της. Χάιδεψε της φλέβες του που χτυπούσαν με δύναμη από καυλα από ηδονή. Τον έβαλε όλο στο στόμα της. Τον έκανε να νιώσει το λαιμό της. Τον κατάπινε λαίμαργα. Γευόταν πάνω του και τα υγρά της. Γλυκά σα ζάχαρη κάπως, μια παράξενη γεύση από φρούτα. Μόλις είχε βγει άλλωστε από μέσα της που τόσο άγρια την είχε πάρει.

Τελείωσε με έναν δυνατό οργασμό, ένιωθε το κορμί της να σπαράζει, λίγα δάκρυα έφυγαν από τα μάτια της άθελα της. Όχι από πόνο ούτε από δυσαρέσκεια. Το κορμί της κατακλυζόταν από απέραντη ηδονή, από τόση καύλα που κάθε του κύτταρο συγκλονιζόταν. Τραντάζονταν σε κάθε του εισβολή μέσα της. Πονούσε και ήθελε πιο πολύ, πιο γρήγορα, πιο δυνατά. Ήθελε να τον φάει με το ίδιο της. ήθελε να τον χωρέσει όλο μέσα της. Ήταν η στιγμή που ο οργασμός ξεκίνησε να την παρασέρνει σε ένα άλλο μέρος σε ένα άλλο τοπίο. Το καυλί του εισχωρούσε μέσα της βίαια. Πάντα σε διαφορετικούς ρυθμούς. Αυτό την έκανε να ερεθίζεται όλο και πιο πολύ. Ήθελε να τον κρατήσει μέσα της και δεν ήθελε. Το κορμί της μπερδεύονταν και ζητούσε να τελειώσει. Αποζητούσε τη λύτρωση του οργασμού. Τον άκουγε να την φωνάζει πουτανα και πόσο πολύ τον καύλωνε που έβλεπε τον πόνο στο πρόσωπο της ζωγραφισμένο. Ένας πόνος ηδονικός και συνάμα ερεθιστικός. Ήταν τώρα γονατιστή και τα κεφάλι της το στήριζε στο μαξιλάρι. Τον ένιωθε καλύτερα. Έμπαινε μέσα της πιο βαθιά. Όσο κρατιόταν από τα μαλλιά της ένιωθε δεμένη φυλακισμένη και παραδομένη στο πάθος του. Η δυνατές ξυλιές του στο κωλο της την τιμωρούσαν. Αποζητούσε την τιμωρία. Ήθελε να την κάνει να νιώθει βρώμικη και να τη παίρνει όλο και πιο άγρια. Ξάφνου βγήκε, σα να άδειασε το συμπάν, το κορμί της ολόκληρο. Μια αναλαμπή, ένας βαθύς αναστεναγμός βγήκε από μέσα της σαν την τρύπησε απότομα και χώθηκε με ταχύτητα μέσα της ξανά. Μια επανάληψη που τη τρέλαινε. Δεν ήξερε ποτέ θα βγει και ποτέ θα ξαναμπεί. Ένιωθε τα υγρά της να πολλαπλασιάζονται, για να είναι έτοιμος ο κόλπος της να δεχτεί αυτή την απότομη εισβολή. Ήθελε τόσο να χύσει εκείνη τη στιγμή αλλά δεν την άφηνε. Συνέχιζε πιο δυνατά.

Έχοντας κρατημένα τα πόδια της στους ώμους του το πέος τους χτυπούσε μανιασμένο το τράχηλο της. Άλλες φόρες την Παναγή και άλλες την ερέθιζε πιο πολύ. Το κεφάλι από το πέος του έτριβε τη κορυφή του κόλπου της. Εκεί που ερεθιζόταν πιο πολύ από οτιδήποτε. Κατέβασε τα πόδια της πιο χαμηλά τα στήριζε στη μέση της. Δεν ήταν τώρα μονό το πέος του που έμπαινε μέσα της σκληρό και βίαιο, αλλά και ο αντίχειρας του που έτριβε με μανία τη κλειτορίδα της. Διπλός ερεθισμός. Και μέσα και έξω. Της άρεσε τόσο πολύ, βογκούσε από περίσσια ηδονή. Περίμενε τόση ώρα άλλωστε για να φτάσουν εδώ, Χώρια το καιρό της αναμενόμενης συνάντησης τους.

Την έγδυσε απότομα, αποκαλύπτοντας το στήθος της και φιλώντας το λαίμαργα. Έγλυψε και ρούφηξε της ρόγες της. βούτηξε και έσφιξε στις χούφτες τους τα στήθη της. Συνέχισε αφαιρώντας και τα υπόλοιπα ρούχα της. Κρατώντας τη εκεί όρθια. Εκείνη απολάμβανε όλη τη διαδικασία, όλα του τα φιλία στο καυτό κορμί της. Τα δάχτυλα του χάιδεψαν απόκρυφα σημεία της. Μονό εκείνος είχε το δικαίωμα τώρα να τα αγγίξει. Χάιδεψε απαλά και αργά τη κλειτορίδα της. Πίεσε το δάχτυλο του λίγο μέσα στη τρυπούλα της. Άρχισε σιγά σιγά να ανοίγει, ο κόλπος της διασταλούν. Ο τράχηλος απομακρύνονταν και μεγάλωνε το κενό μέσα της Τον ήθελε πολύ. Τον ήθελε από τη στιγμή που βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Στο σημείο συνάντησης που είχαν συνεννοηθεί. Κοιταχτήκαν λίγο. Κατάλαβαν πως ο πόθος ήταν αμοιβαίος. Δεν έμενε παράξενη να πουν μονό μια δυο κουβέντες. Άλλωστε η επιθυμία τους να βρεθούν εκπληρώνονταν. Τόσο καιρό ομίλαγαν εξ αποστάσεως. Επιθυμούσαν έντονα ο ένας τον άλλο.

Βρέθηκαν σε ξεχωριστή πόλη από τη δική τους. Μοίρασαν την απόσταση. Ήταν μακριά και οι καταστάσεις δε του επέτρεπαν μεγάλα ταξίδια. Ετοίμαζαν μέρες αυτό το ταξίδι. Από τότε που μίλησαν πρώτη φορά μέσω αυτής της τεχνολογίας της ιδιωτικής συζήτησης. Τότε που πάτησε το κωδικό της «qwerty» γεμάτη από ερωτικά συναισθήματα και μια φλόγα ανάμεσα της. Από τότε που μίλησαν πρώτη φορά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...τεχνολογια, καυλας κατεργαζεται!!!

Νεραϊδονα
[που βαριεται να καμει λογκ ιν]

Wonder είπε...

μου αρέσει που το ξεκίνησες τόσο δυνατά...καύλα γράφεις