Τρίτη 10 Απριλίου 2007

Γρήγορα

Το Ραντεβού δόθηκε σε μια καφετέρια κοντά στο σπίτι της. Σκοπός ήταν να νιώθει πιο χαλαρή και πιο ασφαλής. Μπορεί να γνωρίζονταν τόσο καιρό αλλά όσο να ναι ένας φόβος κάπως την επηρέαζε. Άλλωστε η γνωριμία τους ήταν μόνο μέσο κινητού. Ένα τυχαίο μήνυμα, από αυτά που κατά λάθος έρχονται καμιά φορά.Βρήκε ένα γωνιακό άνετο τραπεζάκι με καναπεδάκι βολικό. Κάθισε και την περίμενε.
Εκείνη έφτασε, φορώντας ένα φορεματάκι λίγο προκλητικό αλλά κατάλληλο για την περίπτωση, κόκκινες γόβες και ταιριαστό σέξι καλσόν. Άφησε ριχτό το μαλλί της και είχε βαμμένα με απαλό κόκκινο τα χίλια της. Όχι κάτι έντονο αλλά ούτε και κάτι μη παρατηρησιμο.

Κάθισε σε δίπλα του. Κοιτάχτηκαν, είπαν δυο κουβέντες για να της πουν. Τα κορμιά τους ήταν έτοιμα να σπάσουν, να εκραγούν. Την έπιασε από το μαλλί , την τράβηξε λίγο απότομα και την φίλησε παθιασμένα. Οι γλώσσες του έκαιγαν η μια την άλλη. Το χέρι του χάιδεψε το μηρό της και ανέβηκε γρήγορα και λαίμαργα ανάμεσα στα πόδια της. Την πίεσε εκεί που της άρεσε τόσο πολύ. Ένιωσε το μουνί της να ανοίγει να στάζει από καύλα. έπιασε το πούτσο του πάνω από το παντελόνι του. Τον χάιδεψε τον έσφιξε δυνατά στο χέρι της. Ήθελε να τον πάρει Εκείνη την στιγμή. Ήθελε να μπει μέσα της έτσι δυνατός και σκληρός όπως τον ένιωθε στο χέρι της. Εκείνος πίεσε λίγο πιο δυνατά. έπιασε το καλσόν το τράβηξε με δύναμη μέχρι που σκίστηκε. Πέρασε μέσα τα δάχτυλα του. Τα έχωσε το καυτό μουνί της. Ένιωσε τα υγρά της να τη πλημμυρίζουν. Έκλεισε τα μάτια της και μια καυτή ανάσα έφυγε από μέσα της. Έβαλε δυο δάχτυλα μέσα της, την πόνεσε. αλλά ήταν ο πόνος που της άρεσε. ένιωθε τα δάχτυλα του μέσα της να την τρίβουν να την ερεθίζουν τόσο που Ήθελε να αφήσει ένα χείμαρρο να φύγει από μέσα της. Έσφιγγε τώρα το πούτσο του δυνατά. Πέρασε το χέρι της μέσα από το παντελόνι του και άρχισε να τον παίζει, όσο πιο ερεθιστικά μπορούσε. Έτριψε λίγο τα αρχίδια του, τα έπαιξε στο χέρι της. Έσκυψε και δάγκωσε τη ρόγα της με τρόπο λίγο διακριτικό απότομα και επέστρεψε στα χείλια της. Οι σπασμοί άρχισαν να τραντάζουν το κορμί της. Κρατιόνταν να μη φαίνετε ο οργασμός της. Έχυσε στα χέρια του σα να γινόταν έκρηξη.

Έριξε μια μάτια γύρω της. Κοίταξε αν τους βλέπει κανείς. Η μεριά ήταν αρκετά απόμερη. Το μέρος κατάλληλο και το τραπεζομάντιλο τέλια κάλυψη. Ήξερε πως δε θα κρατήσει πολύ. Έσκυψε, γονάτισε και τον πήρε στο στόμα της. Ένιωσε τις φλέβες του να χτυπάνε δυνατά. Δυο τρεις κινήσεις και το καυτό του σπέρμα άρχισε να την πνίγει. Το Άφησε να κυλήσει στο λαιμό της. Δε περίμενε ποτέ ότι θα είχε τέτοια γεύση. Διαφορετική την κατάλαβε, πιο γλυκιά. Σκούπισε το στόμα της και Κάθισε δίπλα του.

Ένα πλατύ χαμόγελο τους χαρακτήρισε, και μια έκφραση σαν αγαλλίαση. Κάθισε λίγο στην αγκαλιά του. Άλλωστε ήταν σα να γνωρίζονται από κοντά χρόνια. Η ζωντανή επαφή μόνο τους είχε λείψει. Είχαν χαθεί μέσα στη τεχνολογία.

Η πραγματική επαφή τους ανανέωσε όσο τίποτα άλλο μέχρι τώρα.

1 σχόλιο:

Νεραϊδόνα... είπε...

...σ'εμενα το μονο κατα "λαθος" μηνυμα που ηρθε ποτε, ηταν απο την Σαλλονικη!

[και κατι εγραψε ,μετα, ο ανθρωπος για καρμα κ.τ.λ -αλλα δεν ειχα διαβασει τοτε, το ποστ σου ]

χοχοχο