Δευτέρα 23 Απριλίου 2007

Πονηρή Μικρή

Ξημερώματα και ακόμα καθισμένη μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή της. Την επόμενη δεν είχε να κάνει τίποτα. Λίγο πριν τα 18 της σε μια γενιά που γύρω της ξεσαλώνει εκείνη κλεισμένη μέσα από τους αυστηρούς γονείς. Όπως στο μυαλό της ήταν εκείνος συνέχεια. Μεγαλύτερος της αρκετά. Μια δεκαετία και κάτι παραπάνω. Τι θα μπορούσε να θέλει από αυτόν και εκείνος από αυτή.

Την γνώρισε τυχαία μέσα στο λαβύρινθο του ιντερνετ. Δε περίμενε ότι θα την πλησιάσει. Ίσως και να είχε κακό σκοπό δεν ήξερε. ήταν όμως τόσο τέλειος για εκείνη. Της άρεσε ο τρόπος που της μίλαγε και το πώς την έκανε να νιώθει. Δεν ήταν ότι δε τον είχε παρατηρήσει πριν, απλά δε τον περίμενε. Αποφασίσανε να βρεθούν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι της. Ιδανική τοποθεσία μιας και σπάνια κάποιος γνωστός περνούσε από εκεί.

Έφτασε στο σημείο χαμογελαστή και τόσο ερεθιστικά ντροπαλή. Έμελλε όμως να έχει τόσο ζωηρή σκέψη. Γνωριστήκανε, καθίσανε σε ένα παγκάκι και μιλήσανε. Εκείνη ίσως από άγχος μίλαγε πιο πολύ. Εκείνος ήθελε να την κάνει να νιώσει πιο άνετα. Τη κοιτούσε με ένα διακριτικό πάθος, αυτό το βλέμμα που μπορούσε και εκείνη να δεχτεί και να μη νιώθει και άβολα! Αυτό που την ενθουσίασε πιο πολύ ήταν ο πληθυντικός του, Της μίλαγε στον πληθυντικό.

Η ώρα περνούσε ευχάριστα και για τους δύο ίσως και ερεθιστικά. Διέκρινε το βλέμμα της έντονο και πιο παθιασμένο από πριν. Ένιωθε πολύ πιο άνετα εκείνη τώρα. Καθ όλη τη διάρκεια ανταλλάσσανε τυχαία ίσως και μη, αγγίγματα. Κάποια στιγμή μια παύση. Δεν κρατήθηκε άλλο, την έπιασε να την φιλήσει. Παρασυρμένη και εκείνη σαν αγρίμι όρμισε στα χείλια του. Το φιλί τους αν και πρώτο ήταν τόσο παθιασμένο.
Τα χέρια τους αν και πρώτη επαφή εξερευνούσαν λαίμαργα τα κορμιά τους.

Όσα είχαν πει μέσω του ιντερνέτ ήθελαν τώρα να τα πραγματοποιήσουν. Αγκαλιάστηκαν, εκείνη ανέβηκε πάνω του. Τον φίλαγε και την φιλούσε παθιασμένα. Τριβότανε πάνω στο ερεθισμένο του πέος. Το ένιωθε στο κόλπο της να την ερεθίζει. Ήθελε τόσο πολύ να τον πάρει μέσα της. Ήθελε να τον νιώσει να την τρυπάει, αργά στην αρχή, να την πονάει Λίγο και μετά πιο πολύ πιο δυνατά. Δεν άντεχε άλλο. Του το είπε. Ήθελε εκείνη τη στιγμή να τη πάρει αγρία. Του μίλησε για ένα ξενοδοχείο εκεί δίπλα τους.

Έφτασαν στο δωμάτιο. Την έπιασαν κάπως οι ντροπές. ήταν άλλωστε και η πρώτη της φορά. Αλλά τον Ήθελε τόσο. Ήθελε εκείνον να είναι ο πρώτος της. Τον είχε επιλέξει. Φιληθήκανε παθιασμένα. Χαϊδευτήκανε για λίγο. Την άφησε να γδυθεί μόνη της όσο κάνανε τα πονηρά παιχνίδια τους. Συνέχισε και άρχισε να γδύνει και εκείνον. Είχε ερεθιστεί τόσο πολύ που πήγε κατευθείαν στο επίμαχο σημείο του. Άνοιξε το φερμουάρ του. Έβγαλε έξω το στητό του καυλί και το δοκίμασε διστακτικά. Η γεύση της άρεσε και το έβαλε όλο μέσα στο στόμα της. Τα χέρια του χάιδευαν τα μαλλιά της όσο εκείνη απολάμβανε το καυτό του καυλί.

Την σταμάτησε και την ξάπλωσε στο κρεβάτι. Χάιδεψε, δάγκωσε, φίλησε όλο της το κορμί. Έπιασε το καυλί του και το οδήγησε στη παρθένα τρυπούλα της. άρχισε να την πιέζει σιγά σιγά. Χωρίς μανία Χωρίς ζόρι. εκείνη ένιωθε ένα κοφτό πόνο κάθε φορά, Αλλά ήταν και τόσο γλυκός. Τον Ήθελε πιο δυνατά. Του ζήτησε πρόστυχα να την σκίσει και ας πονέσει. Το πήρε απόφαση. Την πίεσε πιο δυνατά. Δε την άκουσε γιατί ήξερε πως θα πονούσε πιο πολύ. Ένα κόφτο βογκητό βγήκε από μέσα της καθώς ένιωσε το καυτό σκληρό του καυλί να την τρυπάει και να μπαίνει όλο μέσα της. είχε τόσο υγρανθεί που της άρεσε. Παρόλο που ήξερε ότι δε θα το κατάφερνε Ήθελε να τελειώσει. Ο πόνος της πρώτης φοράς δεν την άφηνε. Η έτσι νόμιζε. Ένιωσε τον πόνο να περνάει καθώς το καυλί του έμπαινε στα σωθικά της βαθιά, την καύλωνε. Της μίλησε πρόστυχα και βρώμικα. Ήθελε να την κάνει να νιώσει όσο πιο ερεθισμένη γίνονταν. Λάτρευε σε τέτοια στιγμή να τη λέει πουτάνα και σκύλα. Ήθελε να την σκίσει πιο δυνατά πιο άγρια. Τράβηξε το μαζί της, Έπιασε και Άνοιξε Λίγο το ένα της πόδι και άρχισε να τη καρφώνει με πάθος. Βογκούσε και αναστέναζε από πόνο και ηδονή. ένιωθε το κορμί της να σπαρταράει. Ο πρώτος της οργασμός από τα εσώτερα του αιδοίου της έφτανε. Δε θα ήταν δυνατός Αλλά ήταν αρκετός για πρώτη φορά.

Φώναξε δυνατά, σχεδόν τσίριξε, καθώς ένιωθε το κορμί της να τραντάζετε. Η ρόγες της έτοιμες να σκάσουν, όλο της το κορμί σε ένα χορό ερεθισμού και εξιλέωσης.

Σταμάτησε Λίγο μέσα της. Την άφησε να ξεκουραστεί με το καυλί του μέσα στο αιδοίο της. Της άρεσε, το απολάμβανε με κλειστά μάτια. βγήκε και ξάπλωσε δίπλα της. Κούρνιασε την αγκαλιά του. Ήθελε να τον ευχαριστήσει. ήξερε ότι εκείνος δεν είχε τελειώσει ακόμα. Ξεκουραστικέ Λίγο. Κατευθύνθηκε προς το σηκωμένο καυλί του. Το Χάιδεψε, του χαμογέλασε τον κοίταξε στα μάτια και το έβαλε στο στόμα της. Δεν ήταν πως δεν ήξερε, είχε δει πως το κάνανε και το αντέγραψε τέλεια. Ίσως και να τον ερέθιζε η ιδέα ότι εκείνη τον είχε τώρα στο στόμα της. εκείνη που ποθούσε τώρα τόσο καιρό. Ένοιωσε το καυτό του σπέρμα να πλημμυρίζει το στόμα της και το λαιμό της. Μια γεύση όχι όπως την περιγράφανε, μια γεύση που της άρεσε. Ήθελε Ίσως κι άλλο και συνέχιζε πιο ζωηρά.

Τον άφησε αποκαμωμένο από ένα τέλειο στοματικό ερωτά. ξάπλωσε δίπλα του. Είχαν μοιραστεί μοναδικές στιγμές. εκείνος της Άνοιξε την πόρτα στον ερωτά και εκείνη διάβηκε περήφανα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάτι μου λέει πως η ιστορία αυτή είναι αληθινή...όπως επίσης και κάτι μου λέει πως τη κοπέλα αυτή τη γουστάρεις πολύ...είναι ο τρόπος που το περιγράφεις!
αυτό μ'άρεσε πιο πολύ εδώ!
πολύ ωραία ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Mporei