Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2007

By default


Ακόμα μια νύχτα στο msn. Βαρεμάρα όπως κλασσικά λέει. Καλύτερα μια βόλτα σε ένα chat. Δεν πέρασε πολύ ώρα. «πάμε στο msn?», τι κοινότυπο? Αλλά και πόσο βολικό. Το ευχάριστο είναι η νέα γνωριμία. Μιλάει πολύ σε σημείο να ζαλίζεται αλλά κάτι του αρέσει. Είναι μια ευχάριστη ίσως νότα στην βραδιά. Το κορίτσι με τη φωτογραφική.

Οι μέρες, οι νύχτες περνάνε και χάνονται, δουλεία, σπίτι, τίποτα το συνταρακτικό. Το ευχάριστο μπλα μπλα μιας επαφής κάνει πιο ενδιαφέρουσα κάθε βραδιά. Του γκρινιάζει για τον φίλο. Την περνάει για κοινότυπη για ένα default κορίτσι με μια κάμερα. «Ε φωτογράφος είμαι τι να κάνω?» απελπιστικά του λέει μερικές φορές.

«Θέλω να σε φωτογραφίσω» τον ξαφνιάζει. Χρειάζεται ένα καθημερινό άντρα για την φωτογράφηση. Δε θέλει ένα μοντέλο πάλι, άχαρο και κοινό για κάθε θέμα. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας. «Και βρήκες εμένα?» έκπληκτος και διστακτικός απάντησε. «Ναι γιατί όχι; Δε θες;» και πως μπορούσε να αντισταθεί σε μια τέτοια πρόκληση;

Το στούντιο ήταν το σπίτι της, ένα δωμάτιο ρομαντικό και ερωτικό ο χώρος της φωτογράφησης. Στο κρεβάτι. Εκείνη έντονη προσωπικότητα, και ολίγον εκκεντρική μια πλευρά που κρυβόταν αρκετά πίσω από τα γράμματα της οθόνης. Όσο και αν την έβλεπε στις άπειρες φωτογραφίες της δε μπορούσε να φανταστεί αυτό που αντίκρισε.

-Μπορείς να γδυθείς σε παρακαλώ
-Ε;
-Ναι θέλω να είναι γυμνή η φωτογράφηση και μη καυλώσεις δεν θέλω
-Έχω ήδη
-Δε πειράζει, αλλά δε χρειάζεται.

Αυτός ο διάλογος του έκοψε για λίγο τη φαντασία, η στύση του έπεσε. Γδύθηκε, θα το τολμούσε, γιατί όχι;

Στο δωμάτιο υπήρχαν δυο κάμερες στερεωμένες αριστερά και δεξιά και μια είχε εκείνη. Μερικά φλας μερικά φώτα.

- Ξάπλωσε σα να περιμένεις, να απολαμβάνεις τη στιγμή να ξεκουράζεσαι. Έτσι με το ένα πόδι λυγισμένο. Ωραία μ' αρέσεις.

Τραβούσε με μανία της φωτογραφίες. Σα να ήθελε να έχει κάθε χιλιοστό από το κορμί του. Δεν ήταν καν το τέλειο κορμί. Αλλά της φαινόταν διαφορετικό για κάποιο λόγο, κάτι είχε. Ίσως ήταν η ατμόσφαιρα, ίσως ήταν η πρώτη φορά που έκανε γυμνή φωτογράφηση. Δεν είχε άλλο γυμνό μοντέλο ποτέ της, εκτός από τη σχολή αλλά εκεί ήταν τσούρμο όλοι μαζί. Τώρα ένας γυμνός άντρας στο κρεβάτι της. Δε μπορούσε να πάρει τα μάτια της από το πέος του. Το σώμα του δε την άναβε καθόλου, κάτι άλλο ήταν δε μπορούσε να το καταλάβει.

«Είπα να μην καυλώνεις» του είπες σε ύφος απαξιωτικό. Επιτηδευμένο για να επιτύχει το σκοπό της. Όπως και τα κατάφερε.

«Σήκωσε το και ακουμπά το έτσι δεξιά… όχι… όχι… περίμενε» Ανέβηκε στο κρεβάτι, έπιασε μαλακά το πέος του και προσπάθησε να το βάλει στη κατάλληλη θέση. «Τι θα γίνει θα δουλέψουμε; Ή να με γαμήσεις ήρθες;» Τα κατάφερε πάλι. Τον έριξε. Ακόμα και στο χέρι της τώρα δε μπορούσε να ερεθιστεί. Πήρε τη φωτογραφική της εκεί στο κρεβάτι. Τραβούσε κοντινές. Σε διάφορα σημεία του αλλά ιδιαίτερα στο πέος του, εκεί επικεντρώθηκε. Περιποιημένο, αν και ζαρωμένο έδειχνε τόσο όμορφο και γλυκό. Ένα χαμόγελο της ξέφυγε με αυτή τη σκέψη. Δεν έκανε ζουμ έφερε απλά κοντά την κάμερα. Εκείνος προσπαθούσε να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο για να μην ερεθιστεί πάλι. «Θα του αλλάξω θέση… πρόσεξε» του είπε πάλι απαξιωτικά. «Ναι! Ναι! Μην ανησυχείς». Το ήξερε, είχε το πάνω χέρι τώρα. Το έπιασε μαλακά, έσκυψε και αργά αργά το έβαλε στο στόμα της. Λίγο του πήρε να φύγει η έκπληξη πάλι.

Τον ένιωσε να μεγαλώνει στο στόμα της απότομα. Δε το περίμενε. Αυτό το γλυκό ζαρωμένο, μεταμορφώθηκε απέκτησε γλυκιά γεύση και πολύ δύναμη. Σε μέγεθος τολμηρό και συνάμα ιδανικό. Άκουσε την ανάσα του να βαραίνει. Σηκώθηκε μπροστά του, έβγαλε το στενό της πουκάμισο, μετά αργά το κολλάν της.

Την περίμενε, δε κινήθηκε καν προς το μέρος της σα να ήθελε να την τιμωρήσει με μικρή απόρριψη για τα όσα του είχε πει. Ανέβηκε γονατιστή στο κρεβάτι, πέρασε πάνω του, έπιασε το στητό του πέος και το έβαλε σιγά σιγά μέσα της. Ακούμπησε στο στήθος του. Το κορμί της χάθηκε στον πιο ερεθιστικό χορό. Δεν άντεχε άλλο. Ανασηκώθηκε, την έσπρωξε προς τα πίσω λίγο. Δάγκωσε το λαιμό της, έπιασε με δύναμη το πλούσιο μαλλί της και γράπωσε αχόρταγα το γλουτό της. Ένα ταυτόχρονο παραλήρημα ηδονής τους κατέβαλε, ο ιδανικός ρυθμός των κορμιών τους, έκαιγε τα σωθικά τους. Η κίνηση όλο και πιο έντονη, ένιωθε το κορμί της να σπάει να τραντάζετε ξανά και ξανά. Ώσπου λύθηκε, κομματιάστηκε πάνω του. Έμεινε εκεί στην αγκαλιά του για λίγη ώρα. Δε βγήκε από μέσα της, περίμεναν. Περίμεναν και οι δυο, ο χορός δεν είχε τελειώσει. Ένιωθε τον κόλπο της να υγραίνετε ξανά, πιο πολύ πιο έντονα. Γυρίσανε ανάποδα, Τώρα εκείνος από πάνω, άρχισε να κινείται αργά μέσα της. Μέσα έξω, αριστερά δεξιά, πάνω κάτω. Ταυτόχρονα γευόταν όσο μπορούσε από το κορμί της. Τον λαιμό της, τα χείλια της, το στήθος της. Η ηδονή τους έκανε τις καρδιές τους να χτυπάνε μανιασμένες για να στείλουν το αίμα σε όλο το σώμα. Σηκώθηκαν, την γύρισε. Εκείνη γονατιστή μπροστά του ακούμπησε με τα χέρια της στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Έπιασε το πέος του και το οδήγησε μέσα της. Την κράτησε στην αρχή λίγο από τη μέση. Μετά ξανά από τα μαλλιά της. Το άλλο χέρι έτρεξε για την κλειτορίδα της, απαλά και έντονα έπαιξε μαζί της. Τα κορμιά τους χτύπαγαν το ένα το άλλο, πόνος και ηδονή αναμείχθηκαν και πάλι. Πάλι ένιωθε το κορμί της να σπαράζει από ερεθισμό, από καύλα. Ήθελε πάλι να χύσει, το ήθελε τώρα. «Γάμησε με, γάμησε με άγρια, δυνατά». Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της και δυνάμωσε ακόμα πιο πολύ, ήθελε και εκείνος το τελείωμα αυτό ήθελε να χύσει μέσα της να την κάψει. «Σ' αρέσει μωρή καύλα», «Ναι πολύ κι άλλο» «Σ' αρέσει μωρή πουτάνα; Με ήθελες πεσμένο ε; πάρε με και πόνα τώρα… πονά και χύσε». Ο ένας μετά τους άλλους οι σπασμοί άρχισαν να καταβάλουν το κορμί της «χύνω, χύνω γάμησε με». «Τελειώνω…», «Τελείωσε, μωρή τώρα που σε χύνω, χύνω το μουνί σου.» Ένιωσε το καυτό του σπέρμα μέσα της καθώς οι τελευταίοι σπασμοί κυρίευαν και τους δυο…

Κατέρρευσαν σχεδόν Ταυτόχρονα, πρώτα εκείνος και μετά αυτή μέσα στην αγκαλιά του.

Τρεις κάμερες κατέγραφαν κάθε λεπτομέρεια by default ή επίτηδες?

7 σχόλια:

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Καταλάθος εξεπίτηδες..

Νεραϊδόνα... είπε...

....nice shoot !!!

;-)

useme είπε...

καταλαθος shoot to kill

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Μπαίνω κάθε μέρα για να βρω καινούρια ιστορία... και δεν....

Φροντίστε παρακαλώ..

Ανώνυμος είπε...

Εχετε τη μιστρες μεσα σας λιγακι, παιδισκη ερωμενη... θα σας φροντισουμε...!!!

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Ναι, ομολογώ πως έχω κάτι λανθάνουσες συμπεριφορές μίστρες ενίοτε...

(εάν παρακαλέσω γονυπετής είναι λιγότερο απαιτητικό ...;! )

Χεχε.. φιλιά..

Ανώνυμος είπε...

εξαρταται...