Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ατιθασο...

Μόλις είχε βγει από τη πύλη του σχολείου της. Ένα αγγελικό πλάσμα με το άσπρο κοντό και αέρινο φορεματάκι του. Παρόλη τη ψυχρά ποτέ δε φορούσε κάτι πολύ ζεστό. Προτιμούσε κάτι πιο πρόστυχο πιο “sexy” όπως της έλεγαν τα αγόρια στο σχολείο. Της άρεσε πολύ να προκαλεί τα αγόρια. Όπως σήμερα με τον ωραίο του σχολείου. Τον έκανε να κατακοκκινίσει. Όμως το μυαλό της δεν ήταν εκεί. Αυτή ήταν απλά μια καθημερινότητα. Το μυαλό της ήταν αλλού.

Ένα αεράκι ήταν αρκετό να της λύσει τα μαλλιά «ένας θανάσιμα μοιραίος άγγελος ντυμένος στα λευκά» σκεφτικέ ο πατέρας της καλύτερης της φίλης.



Δε ζητούσε τη μάτια του, ούτε τα λόγια του. Αυτό που χρειάζονταν ήταν η εμπειρία του. Η εμπειρία του στις γυναίκες. Ήξερε από την αρχή ότι αυτός είχε τον τρόπο να την κάνει να τρέμει. Έσκυψε μπροστά του και έπιασε γεμάτη ναζί το βιβλίο της που «κατά λάθος» της έπεσε. είχε κάτι το πρόστυχο στο πολλά υποσχόμενο βλέμμα της.

Εκείνος γύρισε στη κόρη του και τις είπε να πάει γρήγορα στο σπίτι. Βρήκε μια πρόχειρη γρήγορη δικαιολογία. Η φιλί έφυγε. Εκείνη χαμογέλασε πονηρά και με το ίδιο αέρινο βλέμμα πήρε το δρόμο τις. Λίγο γρήγορα, βιαστικά. Εκείνος την ακολούθησε, δήθεν θα πήγαινε για κάτι δουλείες. Ήταν απόγευμα ακόμα. Την ακολούθησε λίγη ώρα. Κατάλαβε το έκανε βόλτες και δεν πήγαινε σε καμία περίπτωση στο σπίτι της. Σε ένα σκοτεινό στενό την πρόλαβε. Της έπιασε με δύναμη το χέρι από πίσω και την τράβηξε στο στενό. είχε αρχίσει να σουρουπώνει. Το παιχνίδι της είχε αρχίσει να αποδίδει…

Την κράτησε δυνατά από τους ωμούς… «Ποια νομίζεις ότι είσαι?» Της έριξε ένα χαστούκι. Τόσο δυνατά ώστε να την ερεθίσει. Τράβηξε τα ραντακια από το φορεματάκι τις, τράβηξε το στηθόδεσμο της και αποκάλυψε το σφριγηλό της στήθος. Εκείνη ένιωσε ντροπή, κοκκίνισε, ένιωσε όμως να υγραίνετε, Τα χέρια του σφίξανε το στήθος της, το πόνεσε. Τη δάγκωσε στο λαιμό…

Τον έσπρωξε… Δε του μίλησε μόνο τον κοίταξε πονηρά. έκανε λίγο πίσω, ακούμπησε στο τοίχο, σήκωσε το φουστανάκι και του έδειξε το μουνάκι της. «Αυτό θες? Άμα μπορείς παρ το» Την κοίταξε θυμωμένος. Με μια γρήγορη κίνηση έφτασε κοντά της. τράβηξε το στριγκακι της, το σκίσε. Έχωσε απότομα δυο δάχτυλα του στο υγρό της πια μουνάκι. Την τράβηξε λίγο, την τράνταξε. Σαν ρεύμα πέρασε το άγγιγμα του από το κορμάκι της. ακόμα πιο έντονο ήταν το τράνταγμα του, έτρεμε το κορμί της. Έκλεισε τα μάτια της και μια αχνή κραυγή έφυγε από μέσα της. Έπαιξε με τα δάχτυλα του μέσα της. Την δάγκωσε στο λαιμό στο στήθος. Την ερέθιζε. Το μουνάκι της είχε γεμίσει υγρά, είχε ανοίξει. Το χέρι της έπιασε πάνω από το παντελόνι του το ερεθισμένο πέος του. τράβηξε τα χέρια του από μέσα της. Την γονάτισε. Τα γόνατα της γδάρθηκαν λίγο, αλλά δε την ένοιαζε. Σύντομα τον είχε στο στόμα της. Η γεύση του τίποτα από όσα περίμενε, γλυκιά, υπέροχη. Της άρεσε τόσο που δεν ήθελε να σταματήσει. είχε όμως καυλώσει τόσο πολύ που δεν άντεξε.

«σκίσε με, γάμησε με». έπιασε τους απαλούς μηρούς της, την σήκωσε ψηλά καθώς Εκείνη κρατιότανε από πάνω του. Έφερε το πούτσο του στο μουνάκι της κοντά. Σα να την άφησε απότομα. Μπήκε μέσα της με δύναμη. Τα μάτια της άνοιξαν με έκπληξη, γεμάτη ηδονή και καύλα. Την κόλλησε με δύναμη στο τοίχο. Έμπαινε μέσα της άγρια δυνατά. Έσκιζε το μουνί της και ερέθιζε τη κλειτορίδα της. Ένιωθε το σκληρό του πούτσο να την πονάει. Ένα ηδονικό πόνο να σκίζει τα σωθικά της. Δεν ήθελε να σταματήσει. Δε Κατάλαβε καν πως η πλάτη της μάτωνε από τον τοίχο. Ένιωθε το πέος του, Ένιωθε το ένα του χέρι να τη κρατάει από κάτω και το ένα δάχτυλο του να μπαίνει στη πίσω τρύπα της. Το άλλο του χέρι κράταγε τα μαλλιά της και τα τράβαγε με δύναμη όσο αυτή είχε τα πόδια της γύρω του και τη πλάτη της στο τοίχο.

ήθελε να χύσει, δεν άντεχε τόση καύλα. ήθελε να φωνάξει. Έχωσε με δύναμη τα νύχια της στη πλάτη του καθώς το κορμί της τραντάζονταν από τη δύναμη του και τον οργασμό της. Σα να κρατούσε ώρα ο οργασμός της. Δε κρατήθηκε και φώναξε. Βαθύς ηδονικός καυλωτικός ο ήχος που έβγαινε από μέσα της. Την άφησε να Σχεδόν να σωριαστεί… Καθισμένη κάτω και με το πούτσο του μπροστά της ξεκουραστικέ μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Τον έπιασε με τα λεπτά της δάχτυλα. Τον έσφιξε και άρχισε να τον παίζει γρήγορα και δυνατά. Τον έβαλε στο στόμα της και τον τελείωσε. ένιωσε το καυτό του σπέρμα μέσα της. Μια γεύση γλυκιά ξινή και αλμυρή ταυτόχρονα.

Σα πόρνη Ένιωθε όταν τον έβλεπε να μαζεύετε και να φεύγει βιαστικά ενώ Εκείνη προσπαθούσε ακόμα να συνέλθει καθισμένη κάτω στο σκοτεινό στενό. Λερωμένο το φουστανάκι της, μπερδεμένα τα μακριά όμορφα μαλλιά της και πονηρό γεμάτο ευχαρίστηση το πρόσωπο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: