Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Γρήγορη Αρπαγή

κι όμως όταν τον έίδε εκεί πρώτη της φορά τρόμαξε. Δεν περίμενε βασικά να τον συναντήσει, πόσο μάλλον έτσι απρόσμενα. Στις φίλες της προσπάθησε να μην τους δείξει τίποτα, έκανε σαν να κοίταξε απλά ακόμα έναν περαστικό. Συνέχισαν την κουβέντα τους, μέχρι που της έκανε νόημα να πάει κοντά του. Είπε στις φίλες της μια γρήγορη δικαιολογία ότι θα πάει μέχρι το περίπτερο να πάρει τσίχλες και γυρνάει.

Ένιωσε τα δάχτυλά του να την πονάνε.

Η ώρα είχε περάσει, και στο σπίτι της ανησυχούσαν καθώς δεν είχε εξαφανιστεί άλλη φορά τόσες ώρες χωρίς να πάρει ένα τηλέφωνο ούτε να δώσει σημεία ζωής. Μια φίλη της από την παρέα είπε ότι και αυτές ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε το τηλέφωνό της πριν λίγες ώρες που πήγε στο περίπτερο.

Η γεύση του αλμυρή, πρώτη φορά ένιωθε κάτι τέτοιο

Είχε απλά εξαφανιστεί από όλους. Κανείς δεν ήξερε που να ήταν εκείνη την ώρα. Σκέφτηκαν το πρώτο πράμα που σκέφτεται κάθε συγγενής, να καλέσουν την αστυνομία. Ή μήπως ήταν νωρίς.

Τα χείλι του γλίστρησαν στον λαιμό της, τα δόντια του άφηναν μικρα σημαδάκια που έκαναν το δέρμα της να τσιτώνει και να ανατριχιάζει. Τα χέρια του είχαν περάσει μέσα από το φόρεμα της και μέσα από το καλσόν της.



Που να ήταν τόσες ώρες. Μα καμιά δεν την είδε στο περίπτερο τι έκανε; Πόση ώρα ήταν εκεί; Ένα πακέτο τσίχλες πήγε να πάρει

Την είχε μπροστά του γυρισμένη με την πλάτη. Ένιωθε πάνω της την ορμή του, ένιωθε πόσο την ήθελε. Θα έπρεπε να αντισταθεί κανονικά, δεν τον ήξερε καν καλά και όμως δεν έκανε το παραμικρό.

Μήνες πριν μίλησαν για πρώτη φορά στο ίντερνετ. Από τότε δεν σταμάτησαν να μιλάνε καθημερινά. Νόμιζε ότι έπαιζε κάποιο παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα την αναστάτωνε όλο αυτό το μυστήριο της μικρή απόστασης

Ήθελε να γυρίσει να τον κοιτάξει, να προσφέρει τα χείλι της στα δικά του. Όμως ήδη τα δάχτυλά του είχα εισχωρήσει μέσα της από το ένα χέρι και στα χείλι της χαίδευε με το άλλο του χέρι. Έκλεινε τα μάτια της και απολάμβανε. Πλέον δεν πονούσε, μόνο μια γλυκιά καυτή αίσθηση πλημμύριζε το κορμί της ύγρανε τα δάχτυλά του.

Είπε μια φορά να κάνει αυτό το τσεκ ίν, να πει που βρίσκεται. Δεν ήξερε πόσο ακριβά θα το πλήρωνε όμως. Ίσως και να το ήξερε... Κάποια στιγμή της το είχε πει.

Έσφιξε με τα χέρι του το λαιμό της. Ένιωθε την ανάσα της σχεδόν να κόβεται καθώς σήκωσε το φόρεμα της απότομα. Την έπνιγε και εκείνη δεν θα έβαζε καμία αντίσταση. Το χέρι του έπιασε πάλι το καλσόν της, αυτή τη φορά το τράβηξε να κατέβει. Σχεδόν σκίστηκε, μαζί με το εσώρουχό της. Τώρα ήταν εκτεθειμένη στην ορμή του. Τα δάχτυλά του πάλι την ψηλάφισαν, τόσο αργά και βίαια και τόσο ερεθιστικά.

Την αποτράβηξε λίγο πιο πέρα να μην την βλέπουν οι φίλες της

Πήρε το χέρι της και το έβαλε πάνω του, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και το εσώρουχό του. Την έβαλε να τον χαϊδέψει και να τον τραβήξει μέσα της. Ή θα το έκανε εκείνη ή θα το έκανε αυτός. Δίστασε. Ένας πνιγμένος ήχος πετάχτηκε από το στόμα της καθώς τον ένιωσε να μπαίνει απότομα μέσα της. Πόνεσε, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και τίποτα πλέον. Την τραβούσε πάνω του βίαια, από το λαιμό και από τη μέση της. Σήκωσε κι άλλο το φόρεμά της.

Της θύμισε ότι αν την έβρισκε, θα την άρπαζε

Το δέρμα της κοκκίνισε από τα χτυπήματά του που τόσο περισσότερο την ερέθισαν. Τα χτυπήματά του εκεί πίσω της. Τόσο που δεν το περίμενε. Ήθελε κάπου μέσα της να εκφράσει μια καταπιεσμένη επιθυμία για ακόμα περισσότερο. Ήταν τόσο πολύ αναμμένη. εκείνη την στιγμή, ένιωθε ότι λίγο ακόμα να κρατήσει και θα εκραγεί ολόκληρη. Το κορμί της έτρεμε σε κάθε του ώθηση και πιο πολύ. Τόσο σκληρός που είναι, τόσο ερεθιστικός, κάθε του κίνηση, ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό της. Ήθελε να φωνάξει να απελευθερωθεί από όλο αυτό το βασανιστήριο. Η ανάσα της έγινε πιο γρήγορη και πιο γρήγορη. Έσκυψε μόνη της πιο πολύ και τα χέρια της τον τράβηξαν με δύναμη πιο μέσα της. Τα νύχια της σχεδόν έσκισαν το δέρμα του καθώς έτρεμε πάνω του. Έτρεμε και φώναζε με πνιγμένη φωνή.

Μπήκε κάπως απρόθυμα στο αυτοκίνητό του, αλλά θυμόταν και όσα είχαν πει. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη τόσο σύντομη αρπαγή την ερέθιζε κάπως. Δεν μίλησαν σχεδόν καθόλου σε όλη την διαδρομή. Ούτε όταν το χέρι του έφτασε στα πόδια της, ούτε όταν γλίστρησε κάτω από το φόρεμά της. Πρέπει να ένιωθε το χάδι του πολύ ώρα. Είχε κλειστά τα μάτια της όταν έφτασαν σε ένα έρημο κομμάτι του δρόμου και την τράβηξε έξω. Τότε ήταν που την έφερε τόσο κοντά του και ένιωθε τα αλμυρά του χείλι, τότε που πέρασε ώρα χωρίς να το καταλάβει να της χαιδεύει βίαια όλο το κορμί, τότε που ένιωσε πρώτη της φορά τα δάχτυλά του να την πονάνε θέλοντας λαίμαργα να βιαστούν μέσα της.

Σειρά της τώρα να τον βασανίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: