Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Εκδρομή

Η διαδρομή μέχρι το ξενοδοχείο κρατούσε περίπου μια ώρα. Ο δρόμος καθαρός χωρίς κίνηση άφηνε το αμάξι να τρέξει ελεύθερα. Μόνο οι στροφές μέχρι να ανέβουν έκοβαν την φόρα. Είχε καιρό να τον δει και δεν  μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα της έστω και πλαγίως από πάνω του. Την πρόσεχε και καταλάβαινε το ύφος της. Παρατηρούσε που κάθονταν άβολα στη θέση της και τα μάτια της πολλές φορές τα έπιασε να τον κοιτούν χαμηλά. Μια δυο φορές μάλιστα την έκανε να κοκκινίσει και ίσως να ντραπεί ρωτώντας τη αιφνιδιαστικά, τι κοιτά εκεί κάτω. Εκείνη θα κοκκίνιζε και θα απαντούσε πως όχι δεν κοιτά τίποτα και μάλλον τυχαία θα ήταν.


 Δεν τον έπειθαν οι απαντήσεις της, αλλά δεν ήταν η ώρα ακόμα για κάτι περισσότερο. Του άρεσε να τη βλέπει να βασανίζεται.Το έβλεπε πάνω της το αισθάνονταν, ή μπορεί εν τέλει να ήταν και η φαντασία του. Στο μυαλό του πέρασαν σκέψεις και εικόνες με εκείνη να του ορμά στη μέση του δρόμου, να ανοίγει το παντελόνι του και του προσφέρει όση ηδονή θα ήταν δυνατόν. Ένιωθε ερεθισμένος αλλά δεν ήθελε ακόμα κάτι.

Κάτι την κρατούσε πίσω, κάτι μέσα της τής έλεγε να μην αφεθεί τώρα. Μάλλον πρέπει να ήταν το σοβαρό του ύφος και το πονηρό του γέλιο όταν τις έκανε αυτές τις αφοπλιστικές ερωτήσεις. Μα εκείνη τη στιγμή έβρισκε εκείνος να την καταλάβει; Τον ήθελε τόσο πολύ αλλά δίσταζε μήπως την σταματήσει, μήπως της πει ότι δεν πρέπει ακόμα και ότι οδηγάει τώρα. Έτσι έκανε υπομονή όσο γινόταν περισσότερο. Όμως ένιωθε να καίγεται, ένιωθε να πλημμυρίζει αργά και να μην μπορεί να συγκρατηθεί για πολύ ακόμα. Ευτυχώς αυτές οι στροφές και το χιόνι γύρο της αποσπούσαν όσο χρειάζονταν τη προσοχή.

Άνοιξε τη πόρτα και την άφησε να περάσει πρώτη στο ζεστό δωμάτιο. Πέτρινοι τοίχοι το έντυναν και μια ζεστή ξύλινη σκεπή κάλυπτε όλο το χώρο. Στο πάτωμα γεμάτο πλούσιες απαλές φλοκάτες για το χειμώνα. Το τζάκι ήδη αναμμένο έκαιγε το δωμάτιο κρατώντας την ιδανική θερμοκρασία που άνετα θα μπορούσε κάποιος να απαρνηθεί προσωρινά κάθε ρούχο από πάνω του. Στο κέντρο του ευρύχωρου δωματίου, ένα διπλό κρεβάτι με διάφανες κουρτίνες και ανοιχτή οροφή. Γεμάτα παπλώματα, ζεστά και παχιά μαξιλάρια που θα μπορούσες να μένεις ξαπλωμένος για μέρες. Όμως όσο και αν είδε γρήγορα το δωμάτιο το μυαλό της δεν έμεινε εκεί, σταγόνες ήταν έτοιμες να κυλήσουν ανάμεσά της και δεν μπορούσε να κρατηθεί πάρα πολύ ακόμα.

Μόλις πριν λίγο άκουσε την πόρτα πίσω της να την κλειδώνει και τώρα το χέρι του την τράβηξε από τη μέση της πίσω κολλώντας τη πάνω του. Πρόλαβε και ένιωσε τη σκληρή του στύση, υγραίνοντας ακόμα περισσότερο τον εαυτό της. Τα δάχτυλά του γρήγορα άνοιξαν το κουμπί του στενού της τζίν και πριν καν προλάβει να αντιδράσει το χέρι του περνούσε από πίσω της εισχωρώντας βαθιά στο τζιν της που σχεδόν την έπνιγε. Μα πως μπόρεσε τόσο γρήγορα, σκέφτηκε καθώς τα δάχτυλά του λαίμαργα εισχώρησαν στον κόλπο της μερικά. Τώρα και το χέρι του από μπρός βρέθηκε μέσα στο τζιν της. Εκείνο όρμηξε στην κλειτορίδα της και άρχισε να παίζει με τον πιο απρόσμενα έντονο ρυθμό.

Πόσο υγρή μπορεί να ήταν αυτή τη στιγμή δεν το είχε κάν φανταστεί. Όμως τώρα ήταν όλη η ευκαιρία μέσα τα χέρια του. Άκουγε τα σιγανά της βογκητά στο έντονο παιχνίδι του. Σταμάτησε απότομα,την γύρισε να τον κοιτά. Το πρόσωπό της ήταν κατακκόκινο, μια κοκκινίλα που εκτείνονταν μέχρι το ανοιχτό της μπούστο. Τράβηξε τα υγραμένα χέρια του, καθώς την έφερνε κοντά του. Απαλά χάιδεψε το κοκκινισμένο μάγουλό της. "Το νιώθεις; νιώθεις τη φλόγα σου τώρα που γεμίζει και το πρόσωπό σου;" Έγνεψε καταφατικά, ίσως και λίγο φοβισμένα. Τα χέρια του έλυσαν το στηθόδεσμό της κάτω από τα ρούχα της αφήνοντά της με μια απότομη ανάσα. Τράβηξε πιο βίαια τα ρούχα της για να τη γδύσει. Οι απότομες κινήσεις του, την έκαναν να στέκεται ακίνητη, μη ξέροντας πως να αντιδράσει. Μόνο να καίγεται ένιωθε. Τράβηξε το στηθόδεσμό της αποκαλύπτοντας το στήθος που τόσο ήθελε να απελευθερωθεί από αυτό το δέσμιο ύφασμά του.

Την πλησίασε τόσο κοντά που σχεδόν ακουμπούσε στο στήθος της. Την απώθησε αργά στην αρχή προς το κρεβάτι όπου την έσπρωξε να γονατίσει μπροστά του.Έβγαλε τη ζώνη του και την άφησε στο κρεβάτι. Κάθε φορά που εκείνη έκανε να κινηθεί πάνω του ή να τον αγγίξει ο ίδιος την απέτρεπε. Πάραυτα τα μάτια της δεν ξεκολλούσαν από τη στύση του, την είχε εκεί μπροστά της, σχεδόν έτοιμη να την γευτεί, σε όλο της το μήκος. Κατέβασε το παντελόνι του και μετά το εσώρουχό του, αποκαλύπτοντας μπροστά στα μάτια της ένα κατάσκληρό πέος που ανυπομονούσε να μπει μέσα της. Το έφερε κοντά της, τόσο πολύ που ακουμπούσε πια στα πλάγια τα μάγουλά της. Έπιασε το μαλλί της ακόμα απαγορεύοντας τη να κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Το σκληρό του πέος τρίβονταν στα μάγουλά της, στα χείλη της. Τον θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα, νιώθει ήδη τόσο βασανισμένη.

Την σήκωσε και την ξάπλωσε στο κρεβάτι, στάθηκε δίπλα της και αφιερώθηκε στο όμορφο στήθος της, στο λαιμό της και στα κόκκινα χείλη της, παίζοντας ταυτόχρονα έντονα με την κλειτορίδα της. Προσπαθούσε εκείνη να πιάσει το σκληρό του πέος αλλά μάταια. "Είσαι πολύ άτακτη και δεν ακούς" της αποκρίθηκε. Μα δεν έχω κάνει και τίποτα σκέφτηκε, αλλά όχι για πολύ ακόμα χωρίς τα χέρια της ελεύθερα. Με τη ζώνη του την έδεσε στο προσκεφάλι. Το παιχνίδι άλλαζε και γινόταν όλο και πιο σκληρό. Κάτι τέτοια αρκετές φορές την άναβαν αλλά τώρα ήταν ήδη τόσο υγρή και κόντευε να σκάσει. "Τώρα θα υποφέρεις" είπε κοιτώντας τη στα μάτια. "Θες να σε σκίσω καριόλα ε;". Η ύβρις παρότι αιφνιδιαστική, ίσως και σοκαριστική δεν την σταμάτησε από το να αποκριθεί καταφατικά. "Δεν πρόκειται μωρή πουτάνα... θα σε κάνω να πονέσεις και να υποφέρεις, να παρακαλάς να χύσεις τώρα. Αλλά και τότε ακόμα δε θα τον πάρεις." κάθισε δίπλα της και έσκυψε να ρουφήξει το ευαίσθητο σημείο της.

Αφουγκραζονταν την κάθε της ανάσα και κίνηση. Ήθελε να καταλάβει πότε ήταν έτοιμη να τελειώσει ώστε να σταματήσει και να αρχίσει πάλι. Κάποιες φορές σταματούσε και συνέχιζε έντονα και απαλά με τα δάχτυλά του, άλλες φορές τα βούταγε μέσα της, ένα ένα η και πολλά μαζί. Κατάλαβε τους σπασμούς στο κορμί της. Γύρισε και της ψιθύρισε "έτοιμη είσαι το καταλαβαίνω". Κόντευε μέσα της να εκραγεί, αλλά δεν μιλούσε, δεν είχε κάτι να πει, το μυαλό της είχε χαθεί στον δυνατό ερεθισμό της. Με τα δάχτυλά του εκείνος συνέχιζε να την τρίβει και συχνά να την πονάει. Πρόσπάθησε να μαζέψει όσο πιο πολλά υγρά της μπορούσε. Τα έφερε στο μάγουλό της και σα να έβαψε πίνακα πέρασε στα μάτια της και σύντομα σχεδόν όλα του τα δάχτυλα χώθηκαν στο στόμα της, γεμάτα ακόμα από τους ίδιους της τους χυμούς. "καυλώνεις, πουτανίτσα κι άλλο βλέπω" της είπε έντονα και σηκώθηκε μπροστά της. Έφερε το πέος του στα μάγουλά της και βρίζοντάς τη τής το χτύπισε στα μάγουλα και στα χείλη όσο πιο δυνατά μπορούσε. "Νομίζεις θα σε γαμήσει ε; Ετοιμάσου καλύτερα να σε χύσει παλιο πουτάνα" της είπε πιο δυνατά και πέταξε το σάλιο του στα μάτια της τώρα που εκείνη δεν το περίμενε. Μαζί ήρθε και το πρώτο χαστούκι της. Βασανισμένη βογκούσε αλλά ακόμα δε μπορούσε να σταματήσει θα θέλει να τον νιώσει μέσα της.

Τον είδε να τρίβεται πάνω της και να είναι έτοιμος να αφήσει το σπέρμα του πάνω στο πρόσωπό της. Το ήθελε τόσο πολύ μέσα της, σχεδόν δάκρυσε. Το καυτό σπέρμα του ξεχύθηκε στα μάτια της, στο μέτωπό της, στα χείλη της σε όλο της το πρόσωπο. Με τη γλώσσα της προσπάθησε να μαζέψει όσο μπορούσε από τα χείλι της.

"Πεσμένο σου αξίζει και το χύσι μου πάνω σου" ψιθύρισε εκείνος. Με τη μισή πια στύση του και έτοιμο για λιγότερα, γονάτισε μπροστά της, έπιασε τα πόδια της πίσω από τα γόνατά της και αργά αργά έβαλε μέσα της το μισοχαλαρωμένο πέος του. Ένιωθε το βάσανο μέσα στη ψυχή της, το ένιωθε να κατακλύζει το κορμί της. Δε μπορούσε να φύγει και αυτός ο βασανιστικός ερεθισμός της. Σε λίγο την παράτησε, σηκώθηκε και πήρε από το τσαντάκι του ένα μπουκαλάκι λιπαντικού. Αυτό θα την κρατούσε ανοιχτή και πιθανόν ερεθισμένη της είπε και το έβαλε μέσας της. Σηκώθηκε, πήγε στην τουαλέτα πλύθηκε, ντύθηκε και βγήκε έξω από το δωμάτιο.

Εκεί παρέμενε δεμένη με τα υγρά του πια να μην την ενοχλούν στο πρόσωπό της. Είχαν άλλωστε πια κυλίσει στο λαιμό της, στο στήθος της και μια σταγόνα κατέβαινε θαρραλέα ανάμεσα από τα στήθη της. Το μπουκαλάκι μέσα της γλίστραγε ακόμα. Την ερέθιζε γιατί μόλις χαλάρωνε έκανε να βγεί και μόλις σφίγγονταν κάπως σταμάταγε. Η ώρα περνούσε αργά και βασανιστικά. Προσπάθησε να λυθεί αλλά μάταια. Η πόρτα ακούστηκε να ξεκλειδώνει.

"Εδώ είσαι ακόμα όπως σε θέλω... Κλείσε τώρα τα μάτια σου." της είπε πιο δυνατά και εκείνη υπάκουσε στην εντολή του. Έβγαλε το στητό πάλι πέος του έξω και πριν προλάβει να καταλάβει τι γίνονταν εκείνη καθώς της σήκωνε τα πόδια και βγάζοντας το μπουκαλάκι, ένιωσε το σκληρό του να μπαίνει μανιασμένο απότομα μέσα της. Είχε τα πόδια της στον ώμο του τώρα και έτσι έφτανε τόσο πολύ βαθειά της. Δεν αντιστεκόταν, δεν μπορούσε, ένιωσε να την φτύνει κατάμουτρα ενώ άκουγε πόσο πολύ πουτάνα και καριόλα στο γαμήσι ήταν. Και εκεί που άλλη φορά αυτός ο εξευτελισμός θα την έκανε να εκραγεί από προσβολή, τώρα την ερέθιζε όλο και πιο πολύ. Κάθε του κίνηση την πονούσε, όμως ο βασανιστικός ερεθισμός που τώρα είχε βρεί την ώρα να ξεσπάσει την άφηνε να φωνάζει ενώ ταυτόχρονα δημιουργούσε τους πρώτους σπασμούς στο κορμί της. Δεν άργησε πολύ, και ένιωσε μια έκρηξη μέσα της, δε μπορούσε να κρατηθεί ούτε να μην φωνάξει, ξεφώνιζε τόσο δυνατά σε κάθε του είσοδο μέσα της σε κάθε σπασμό του οργασμού της. Τίποτα δεν την ένοιαζε τώρα, ούτε το σάλιο του, ούτε τα χαστούκια του, ούτε τα υγρά του που απόμεναν στο πρόσωπό της. Ο οργασμός της την πλημμύριζε αδιάκοπα.

Την άφησε ελάχιστα να κλείσει τα μάτια της και βρέθηκε μπροστά της, αρπάζοντας το κεφάλι της, πίεσε το πέος του μέχρι το λαιμό της. Άρχισε μια βίαιη κίνηση μέσα έξω στη στοματική της κοιλότητα μέχρι που έφτανε βαθεία μέσα της. Σε λίγο δεν κρατήθηκε και παρότι την άκουγε να πνίγεται, άφησε ακόμα μια φορά το υγρό του να γεμίσει το στόμα και το λαιμό της. Τα μάτια της έκλεισαν σχεδόν άμεσα. Αναρωτήθηκε πόση ώρα να είχε περάσει από τη στιγμή που έκλεισε τα μάτια της. Της ήταν αδύνατο εκείνη τη στιγμή να μάθει, ίσως και δεν ήθελε κιόλας. Ίσως και να ήταν πάλι υγρή. Τα δάχτυλά του μόλις εισχωρούσαν στον κόλπο της. Μα που με κατάλαβε πάλι αναρωτήθηκε, χωρίς όμως να φέρει καμία αντίσταση. Ένιωθε να ερεθίζεται πάλι τόσο πολύ. Τα δάχτυλά του όμως δεν έμειναν στον κόλπο της. προχώρησαν σε κάθε της είσοδο αυτή τη στιγμή. Της φάνηκε τόσο ερεθιστικός ο τρόπος αυτή τη φορά. Άλλες δε το σκεφτόταν κάν από τον άτσαλο πόνο. Τόσο πολύ που τον άφησε να κάνει ότι θέλει. Σύντομα το χέρι του βρέθηκε στο λαιμό της να την πνίγει και να την ακινητοποιεί, ενώ απότομα να γλιστράει μέσα της πίσω το σκληρό του πέος και τα δάχτυλα του χεριού του στον κόλπο της. Έμπαινε και έβγαινε μέσα της τόσο έντονα, τόσο ερεθιστικά. Πάλι δε θα άντεχε πολύ ώρα σε αυτό το διπλό ερεθισμό. Πάλι όμως θα τη βασάνιζε; Η σκέψη πέρασε βιαστικά καθώς ο ερεθισμός της, η πρωινή της όρεξη και το σκληρό του πέος μεταβλήθηκαν σε ακόμα έναν έντονο οργασμό με δυνατή φωνή.

Τελειώνοντας τον άκουσε με τη σειρά του να βαριανασαίνει, να είναι έτοιμος να τελειώσει. Αυτή τη φορά τον σταμάτησε η ίδια, ήθελε να δει πόσο καλή σα πουτάνα είναι σκέφτηκε και κύλισε γρήγορα στο πέος του. Σύντομα βρέθηκε να το χωρά όλο μέσα της, βίαια και γρήγορα. Δεν τον άφησε να σκεφτεί πολύ και ο ερεθισμός που του πρόσφερε έχυσε όλο του τον καρπό μέσα στο στόμα της. Του έδειξε που το είχε και εισέπραξε χαστούκι και φτύσιμο με την εντολή να το καταπιεί σαν καλή υποτακτική καριόλα.

Ξάπλωσε δίπλα του και έκλεισε τα μάτια της. Ίσως αύριο να είναι πιο σκληρός σκέφτηκε με ένα μικρό χαμόγελο και άφησε τον εαυτό της να χαθεί στα απαλά σκεπάσματα του ζεστού κρεβατιού στο κέντρο του γραφικού δωματίου.