Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Απιστία;

Ο ήχος του κινητού διαπεραστικός και χαρούμενος φάνηκε να τους διακόπτει. Εκείνη αναστατώθηκε λίγο ακούγοντας τη γνωστή μελωδία "Σήκωσε το" Της είπε εκείνος Η ανάσα της βαριά και τα χέρια της σχεδόν παραλυμένα. "Όχι, όχι καλύτερα"

Την άρπαξε από τα μαλλιά καθώς της και πιο έμπαινε με δύναμη μέσα της όπως εκείνη ήταν στημένη στα τέσσερα άγρια τώρα της είπε "Σήκωσε το είπα. Αφού το θέλεις. το ξέρω." Εκείνη κόπιασε λίγο Από τη μια ένοιωθε πως της έφευγε ο ερεθισμός και έκλεινε ο κόλπος της. Όμως η δύναμή του, όπως έμπαινε δυνατά μέσα της σταθερά την επανέφερε Έπιασε το κινητό

"Έλα τι έγινε;" απάντησε κάπως διστακτικά ενώ ταυτόχρονα ήθελε να φωνάξει από την ηδονή που ένιωθε. Ένα περίεργο συναίσθημα την πλημμύρισε. Από την άλλη άκρη της γραμμής την ρωτούσαν που είναι και τι κάνει. "Σε μια φίλη μου δε μπορώ να μιλήσω τώρα"

-Ψέματα λες σε καταλαβαίνω δεν είσαι σε φίλη
-Αλήθεια λέω στη φίλη μου είμαι
-Και γιατί κομπιάζεις
-Δε κομπιάζω
-Καλά, τι θα γίνει όλο στη φίλη σου είσαι, όλο έξω είσαι όλο κάτι κάνεις
-Μια φορά βγήκα και το έχεις κάνει θέμα. Όπως και οτιδήποτε άλλο τελευταία.

Ένας τηλεφωνικός τσακωμός άρχισε για ακόμα μια φορά μεταξύ τους. Όμως τώρα ήταν διαφορετικά. Μέσα της είχε ένα πέος να τη σκίζει να την κάνει να ηδονίζεται να καυλώνει όσο ποτέ άλλοτε. "Σ αρέσει παλιοπουτάνα" Της ψιθύρισε έτσι ώστε να μην ακουστεί στο κινητό. Εκείνη του έκανε νόημα ότι το απολάμβανε. είχε νευριάσει τώρα και δεν άντεχε άλλο ήθελε να εκραγεί. Από τη μια πλευρά μια καταπιεστική σχέση με κάποιον που πια θεωρούσε άγνωστο και Από την άλλη το αιδοίο της το κορμί της να τρέμει να λιώνει να είναι έτοιμη να τελειώσει. όσο ο καυγάς κορυφώνονταν τόσο πιο αγρία την έμπαινε Μέσα της. Ένιωθε να την τρυπάει, είχε σφιχτεί Από τα νεύρα και Από την προσπάθεια να μην πλημμυρίσει Από κραυγές αισθησιασμού. Έπιασε το στήθος της, έσκυψε πάνω της και δάγκωσε το λαιμό της. Την πόνεσε αλλά Εκείνη δε μίλησε. Βρίσκονταν σε έκσταση. "Άι στο διάολο ρε..." Φώναξε στο κινητό και το πέταξε μπροστά της ανοιχτό. Ίσως το έκανε και επίτηδες, αλλά Εκείνη τη στιγμή ο οργασμός της γέμισε το κορμί της, σα να ήθελε να εκραγεί δεν άντεχε άλλο αυτό το μαρτύριο. κραυγές πάθους άρχισαν να βγαίνουν Από Μέσα της. όσο φώναζε τόσο πιο πολύ την έσκιζε το πέος του. Δεν άντεχε άλλο το κορμί της έτρεμε παραδιδόταν στη συνεχόμενη διείσδυση του. Μια τελευταία δυνατή κραυγή βγήκε Από Μέσα της και έπεσε στο κρεβάτι για λίγο μπρούμυτα φεύγοντας Από το πέος του. Γύρισε τον κοίταξε, ήξερε ότι κάποιος ακούει. "Έλα εδώ πάνω" του είπε με ύφος κουρασμένο μα συνάμα πρόστυχο. "Χύσε με τώρα". Με το ένα χέρι του την Έπιασε Από τα μαλλιά και με το άλλο έβαλε το πέος του στο στόμα της. Σύντομα ένοιωσε το σπέρμα του να της κατακλύζει τη στοματική κοιλότητα τη γεύση της, γλυκό και αλμυρό... Άκουσε το πάθος του να βγαίνει Από τα σωθικά του με ήχους πάθους και καύλας.

"Κλειστό" του είπε επιτακτικά. "Ξέρεις ποιος ήταν" τη ρώτησε εκείνος. Εκείνη αποκρίθηκε πως ήταν ο ίδιος άγνωστος που την ενοχλεί εδώ και τόσο καιρό χωρίς λόγο. αλλά ήταν Ένας Από του καλύτερους οργασμούς της.