Τρίτη 24 Απριλίου 2007

Απόσταση

Ένιωσε το σπέρμα του να ρέει στο πρόσωπό της. Γύρω από τα χείλια της, στο στόμα της, στη γλώσσα της. Είχε προκαλέσει το στητό του καυλί μια δυνατή έκρηξη, ένα οργασμό που δεν είχε νιώσει εκείνος ποτέ ξανά. Τον περιποιήθηκε με τα χείλια της, με τη γλώσσα της. Χάιδεψε της φλέβες του που χτυπούσαν με δύναμη από καυλα από ηδονή. Τον έβαλε όλο στο στόμα της. Τον έκανε να νιώσει το λαιμό της. Τον κατάπινε λαίμαργα. Γευόταν πάνω του και τα υγρά της. Γλυκά σα ζάχαρη κάπως, μια παράξενη γεύση από φρούτα. Μόλις είχε βγει άλλωστε από μέσα της που τόσο άγρια την είχε πάρει.

Τελείωσε με έναν δυνατό οργασμό, ένιωθε το κορμί της να σπαράζει, λίγα δάκρυα έφυγαν από τα μάτια της άθελα της. Όχι από πόνο ούτε από δυσαρέσκεια. Το κορμί της κατακλυζόταν από απέραντη ηδονή, από τόση καύλα που κάθε του κύτταρο συγκλονιζόταν. Τραντάζονταν σε κάθε του εισβολή μέσα της. Πονούσε και ήθελε πιο πολύ, πιο γρήγορα, πιο δυνατά. Ήθελε να τον φάει με το ίδιο της. ήθελε να τον χωρέσει όλο μέσα της. Ήταν η στιγμή που ο οργασμός ξεκίνησε να την παρασέρνει σε ένα άλλο μέρος σε ένα άλλο τοπίο. Το καυλί του εισχωρούσε μέσα της βίαια. Πάντα σε διαφορετικούς ρυθμούς. Αυτό την έκανε να ερεθίζεται όλο και πιο πολύ. Ήθελε να τον κρατήσει μέσα της και δεν ήθελε. Το κορμί της μπερδεύονταν και ζητούσε να τελειώσει. Αποζητούσε τη λύτρωση του οργασμού. Τον άκουγε να την φωνάζει πουτανα και πόσο πολύ τον καύλωνε που έβλεπε τον πόνο στο πρόσωπο της ζωγραφισμένο. Ένας πόνος ηδονικός και συνάμα ερεθιστικός. Ήταν τώρα γονατιστή και τα κεφάλι της το στήριζε στο μαξιλάρι. Τον ένιωθε καλύτερα. Έμπαινε μέσα της πιο βαθιά. Όσο κρατιόταν από τα μαλλιά της ένιωθε δεμένη φυλακισμένη και παραδομένη στο πάθος του. Η δυνατές ξυλιές του στο κωλο της την τιμωρούσαν. Αποζητούσε την τιμωρία. Ήθελε να την κάνει να νιώθει βρώμικη και να τη παίρνει όλο και πιο άγρια. Ξάφνου βγήκε, σα να άδειασε το συμπάν, το κορμί της ολόκληρο. Μια αναλαμπή, ένας βαθύς αναστεναγμός βγήκε από μέσα της σαν την τρύπησε απότομα και χώθηκε με ταχύτητα μέσα της ξανά. Μια επανάληψη που τη τρέλαινε. Δεν ήξερε ποτέ θα βγει και ποτέ θα ξαναμπεί. Ένιωθε τα υγρά της να πολλαπλασιάζονται, για να είναι έτοιμος ο κόλπος της να δεχτεί αυτή την απότομη εισβολή. Ήθελε τόσο να χύσει εκείνη τη στιγμή αλλά δεν την άφηνε. Συνέχιζε πιο δυνατά.

Έχοντας κρατημένα τα πόδια της στους ώμους του το πέος τους χτυπούσε μανιασμένο το τράχηλο της. Άλλες φόρες την Παναγή και άλλες την ερέθιζε πιο πολύ. Το κεφάλι από το πέος του έτριβε τη κορυφή του κόλπου της. Εκεί που ερεθιζόταν πιο πολύ από οτιδήποτε. Κατέβασε τα πόδια της πιο χαμηλά τα στήριζε στη μέση της. Δεν ήταν τώρα μονό το πέος του που έμπαινε μέσα της σκληρό και βίαιο, αλλά και ο αντίχειρας του που έτριβε με μανία τη κλειτορίδα της. Διπλός ερεθισμός. Και μέσα και έξω. Της άρεσε τόσο πολύ, βογκούσε από περίσσια ηδονή. Περίμενε τόση ώρα άλλωστε για να φτάσουν εδώ, Χώρια το καιρό της αναμενόμενης συνάντησης τους.

Την έγδυσε απότομα, αποκαλύπτοντας το στήθος της και φιλώντας το λαίμαργα. Έγλυψε και ρούφηξε της ρόγες της. βούτηξε και έσφιξε στις χούφτες τους τα στήθη της. Συνέχισε αφαιρώντας και τα υπόλοιπα ρούχα της. Κρατώντας τη εκεί όρθια. Εκείνη απολάμβανε όλη τη διαδικασία, όλα του τα φιλία στο καυτό κορμί της. Τα δάχτυλα του χάιδεψαν απόκρυφα σημεία της. Μονό εκείνος είχε το δικαίωμα τώρα να τα αγγίξει. Χάιδεψε απαλά και αργά τη κλειτορίδα της. Πίεσε το δάχτυλο του λίγο μέσα στη τρυπούλα της. Άρχισε σιγά σιγά να ανοίγει, ο κόλπος της διασταλούν. Ο τράχηλος απομακρύνονταν και μεγάλωνε το κενό μέσα της Τον ήθελε πολύ. Τον ήθελε από τη στιγμή που βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο. Στο σημείο συνάντησης που είχαν συνεννοηθεί. Κοιταχτήκαν λίγο. Κατάλαβαν πως ο πόθος ήταν αμοιβαίος. Δεν έμενε παράξενη να πουν μονό μια δυο κουβέντες. Άλλωστε η επιθυμία τους να βρεθούν εκπληρώνονταν. Τόσο καιρό ομίλαγαν εξ αποστάσεως. Επιθυμούσαν έντονα ο ένας τον άλλο.

Βρέθηκαν σε ξεχωριστή πόλη από τη δική τους. Μοίρασαν την απόσταση. Ήταν μακριά και οι καταστάσεις δε του επέτρεπαν μεγάλα ταξίδια. Ετοίμαζαν μέρες αυτό το ταξίδι. Από τότε που μίλησαν πρώτη φορά μέσω αυτής της τεχνολογίας της ιδιωτικής συζήτησης. Τότε που πάτησε το κωδικό της «qwerty» γεμάτη από ερωτικά συναισθήματα και μια φλόγα ανάμεσα της. Από τότε που μίλησαν πρώτη φορά.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2007

Πονηρή Μικρή

Ξημερώματα και ακόμα καθισμένη μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή της. Την επόμενη δεν είχε να κάνει τίποτα. Λίγο πριν τα 18 της σε μια γενιά που γύρω της ξεσαλώνει εκείνη κλεισμένη μέσα από τους αυστηρούς γονείς. Όπως στο μυαλό της ήταν εκείνος συνέχεια. Μεγαλύτερος της αρκετά. Μια δεκαετία και κάτι παραπάνω. Τι θα μπορούσε να θέλει από αυτόν και εκείνος από αυτή.

Την γνώρισε τυχαία μέσα στο λαβύρινθο του ιντερνετ. Δε περίμενε ότι θα την πλησιάσει. Ίσως και να είχε κακό σκοπό δεν ήξερε. ήταν όμως τόσο τέλειος για εκείνη. Της άρεσε ο τρόπος που της μίλαγε και το πώς την έκανε να νιώθει. Δεν ήταν ότι δε τον είχε παρατηρήσει πριν, απλά δε τον περίμενε. Αποφασίσανε να βρεθούν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι της. Ιδανική τοποθεσία μιας και σπάνια κάποιος γνωστός περνούσε από εκεί.

Έφτασε στο σημείο χαμογελαστή και τόσο ερεθιστικά ντροπαλή. Έμελλε όμως να έχει τόσο ζωηρή σκέψη. Γνωριστήκανε, καθίσανε σε ένα παγκάκι και μιλήσανε. Εκείνη ίσως από άγχος μίλαγε πιο πολύ. Εκείνος ήθελε να την κάνει να νιώσει πιο άνετα. Τη κοιτούσε με ένα διακριτικό πάθος, αυτό το βλέμμα που μπορούσε και εκείνη να δεχτεί και να μη νιώθει και άβολα! Αυτό που την ενθουσίασε πιο πολύ ήταν ο πληθυντικός του, Της μίλαγε στον πληθυντικό.

Η ώρα περνούσε ευχάριστα και για τους δύο ίσως και ερεθιστικά. Διέκρινε το βλέμμα της έντονο και πιο παθιασμένο από πριν. Ένιωθε πολύ πιο άνετα εκείνη τώρα. Καθ όλη τη διάρκεια ανταλλάσσανε τυχαία ίσως και μη, αγγίγματα. Κάποια στιγμή μια παύση. Δεν κρατήθηκε άλλο, την έπιασε να την φιλήσει. Παρασυρμένη και εκείνη σαν αγρίμι όρμισε στα χείλια του. Το φιλί τους αν και πρώτο ήταν τόσο παθιασμένο.
Τα χέρια τους αν και πρώτη επαφή εξερευνούσαν λαίμαργα τα κορμιά τους.

Όσα είχαν πει μέσω του ιντερνέτ ήθελαν τώρα να τα πραγματοποιήσουν. Αγκαλιάστηκαν, εκείνη ανέβηκε πάνω του. Τον φίλαγε και την φιλούσε παθιασμένα. Τριβότανε πάνω στο ερεθισμένο του πέος. Το ένιωθε στο κόλπο της να την ερεθίζει. Ήθελε τόσο πολύ να τον πάρει μέσα της. Ήθελε να τον νιώσει να την τρυπάει, αργά στην αρχή, να την πονάει Λίγο και μετά πιο πολύ πιο δυνατά. Δεν άντεχε άλλο. Του το είπε. Ήθελε εκείνη τη στιγμή να τη πάρει αγρία. Του μίλησε για ένα ξενοδοχείο εκεί δίπλα τους.

Έφτασαν στο δωμάτιο. Την έπιασαν κάπως οι ντροπές. ήταν άλλωστε και η πρώτη της φορά. Αλλά τον Ήθελε τόσο. Ήθελε εκείνον να είναι ο πρώτος της. Τον είχε επιλέξει. Φιληθήκανε παθιασμένα. Χαϊδευτήκανε για λίγο. Την άφησε να γδυθεί μόνη της όσο κάνανε τα πονηρά παιχνίδια τους. Συνέχισε και άρχισε να γδύνει και εκείνον. Είχε ερεθιστεί τόσο πολύ που πήγε κατευθείαν στο επίμαχο σημείο του. Άνοιξε το φερμουάρ του. Έβγαλε έξω το στητό του καυλί και το δοκίμασε διστακτικά. Η γεύση της άρεσε και το έβαλε όλο μέσα στο στόμα της. Τα χέρια του χάιδευαν τα μαλλιά της όσο εκείνη απολάμβανε το καυτό του καυλί.

Την σταμάτησε και την ξάπλωσε στο κρεβάτι. Χάιδεψε, δάγκωσε, φίλησε όλο της το κορμί. Έπιασε το καυλί του και το οδήγησε στη παρθένα τρυπούλα της. άρχισε να την πιέζει σιγά σιγά. Χωρίς μανία Χωρίς ζόρι. εκείνη ένιωθε ένα κοφτό πόνο κάθε φορά, Αλλά ήταν και τόσο γλυκός. Τον Ήθελε πιο δυνατά. Του ζήτησε πρόστυχα να την σκίσει και ας πονέσει. Το πήρε απόφαση. Την πίεσε πιο δυνατά. Δε την άκουσε γιατί ήξερε πως θα πονούσε πιο πολύ. Ένα κόφτο βογκητό βγήκε από μέσα της καθώς ένιωσε το καυτό σκληρό του καυλί να την τρυπάει και να μπαίνει όλο μέσα της. είχε τόσο υγρανθεί που της άρεσε. Παρόλο που ήξερε ότι δε θα το κατάφερνε Ήθελε να τελειώσει. Ο πόνος της πρώτης φοράς δεν την άφηνε. Η έτσι νόμιζε. Ένιωσε τον πόνο να περνάει καθώς το καυλί του έμπαινε στα σωθικά της βαθιά, την καύλωνε. Της μίλησε πρόστυχα και βρώμικα. Ήθελε να την κάνει να νιώσει όσο πιο ερεθισμένη γίνονταν. Λάτρευε σε τέτοια στιγμή να τη λέει πουτάνα και σκύλα. Ήθελε να την σκίσει πιο δυνατά πιο άγρια. Τράβηξε το μαζί της, Έπιασε και Άνοιξε Λίγο το ένα της πόδι και άρχισε να τη καρφώνει με πάθος. Βογκούσε και αναστέναζε από πόνο και ηδονή. ένιωθε το κορμί της να σπαρταράει. Ο πρώτος της οργασμός από τα εσώτερα του αιδοίου της έφτανε. Δε θα ήταν δυνατός Αλλά ήταν αρκετός για πρώτη φορά.

Φώναξε δυνατά, σχεδόν τσίριξε, καθώς ένιωθε το κορμί της να τραντάζετε. Η ρόγες της έτοιμες να σκάσουν, όλο της το κορμί σε ένα χορό ερεθισμού και εξιλέωσης.

Σταμάτησε Λίγο μέσα της. Την άφησε να ξεκουραστεί με το καυλί του μέσα στο αιδοίο της. Της άρεσε, το απολάμβανε με κλειστά μάτια. βγήκε και ξάπλωσε δίπλα της. Κούρνιασε την αγκαλιά του. Ήθελε να τον ευχαριστήσει. ήξερε ότι εκείνος δεν είχε τελειώσει ακόμα. Ξεκουραστικέ Λίγο. Κατευθύνθηκε προς το σηκωμένο καυλί του. Το Χάιδεψε, του χαμογέλασε τον κοίταξε στα μάτια και το έβαλε στο στόμα της. Δεν ήταν πως δεν ήξερε, είχε δει πως το κάνανε και το αντέγραψε τέλεια. Ίσως και να τον ερέθιζε η ιδέα ότι εκείνη τον είχε τώρα στο στόμα της. εκείνη που ποθούσε τώρα τόσο καιρό. Ένοιωσε το καυτό του σπέρμα να πλημμυρίζει το στόμα της και το λαιμό της. Μια γεύση όχι όπως την περιγράφανε, μια γεύση που της άρεσε. Ήθελε Ίσως κι άλλο και συνέχιζε πιο ζωηρά.

Τον άφησε αποκαμωμένο από ένα τέλειο στοματικό ερωτά. ξάπλωσε δίπλα του. Είχαν μοιραστεί μοναδικές στιγμές. εκείνος της Άνοιξε την πόρτα στον ερωτά και εκείνη διάβηκε περήφανα.

Τρίτη 10 Απριλίου 2007

Γρήγορα

Το Ραντεβού δόθηκε σε μια καφετέρια κοντά στο σπίτι της. Σκοπός ήταν να νιώθει πιο χαλαρή και πιο ασφαλής. Μπορεί να γνωρίζονταν τόσο καιρό αλλά όσο να ναι ένας φόβος κάπως την επηρέαζε. Άλλωστε η γνωριμία τους ήταν μόνο μέσο κινητού. Ένα τυχαίο μήνυμα, από αυτά που κατά λάθος έρχονται καμιά φορά.Βρήκε ένα γωνιακό άνετο τραπεζάκι με καναπεδάκι βολικό. Κάθισε και την περίμενε.
Εκείνη έφτασε, φορώντας ένα φορεματάκι λίγο προκλητικό αλλά κατάλληλο για την περίπτωση, κόκκινες γόβες και ταιριαστό σέξι καλσόν. Άφησε ριχτό το μαλλί της και είχε βαμμένα με απαλό κόκκινο τα χίλια της. Όχι κάτι έντονο αλλά ούτε και κάτι μη παρατηρησιμο.

Κάθισε σε δίπλα του. Κοιτάχτηκαν, είπαν δυο κουβέντες για να της πουν. Τα κορμιά τους ήταν έτοιμα να σπάσουν, να εκραγούν. Την έπιασε από το μαλλί , την τράβηξε λίγο απότομα και την φίλησε παθιασμένα. Οι γλώσσες του έκαιγαν η μια την άλλη. Το χέρι του χάιδεψε το μηρό της και ανέβηκε γρήγορα και λαίμαργα ανάμεσα στα πόδια της. Την πίεσε εκεί που της άρεσε τόσο πολύ. Ένιωσε το μουνί της να ανοίγει να στάζει από καύλα. έπιασε το πούτσο του πάνω από το παντελόνι του. Τον χάιδεψε τον έσφιξε δυνατά στο χέρι της. Ήθελε να τον πάρει Εκείνη την στιγμή. Ήθελε να μπει μέσα της έτσι δυνατός και σκληρός όπως τον ένιωθε στο χέρι της. Εκείνος πίεσε λίγο πιο δυνατά. έπιασε το καλσόν το τράβηξε με δύναμη μέχρι που σκίστηκε. Πέρασε μέσα τα δάχτυλα του. Τα έχωσε το καυτό μουνί της. Ένιωσε τα υγρά της να τη πλημμυρίζουν. Έκλεισε τα μάτια της και μια καυτή ανάσα έφυγε από μέσα της. Έβαλε δυο δάχτυλα μέσα της, την πόνεσε. αλλά ήταν ο πόνος που της άρεσε. ένιωθε τα δάχτυλα του μέσα της να την τρίβουν να την ερεθίζουν τόσο που Ήθελε να αφήσει ένα χείμαρρο να φύγει από μέσα της. Έσφιγγε τώρα το πούτσο του δυνατά. Πέρασε το χέρι της μέσα από το παντελόνι του και άρχισε να τον παίζει, όσο πιο ερεθιστικά μπορούσε. Έτριψε λίγο τα αρχίδια του, τα έπαιξε στο χέρι της. Έσκυψε και δάγκωσε τη ρόγα της με τρόπο λίγο διακριτικό απότομα και επέστρεψε στα χείλια της. Οι σπασμοί άρχισαν να τραντάζουν το κορμί της. Κρατιόνταν να μη φαίνετε ο οργασμός της. Έχυσε στα χέρια του σα να γινόταν έκρηξη.

Έριξε μια μάτια γύρω της. Κοίταξε αν τους βλέπει κανείς. Η μεριά ήταν αρκετά απόμερη. Το μέρος κατάλληλο και το τραπεζομάντιλο τέλια κάλυψη. Ήξερε πως δε θα κρατήσει πολύ. Έσκυψε, γονάτισε και τον πήρε στο στόμα της. Ένιωσε τις φλέβες του να χτυπάνε δυνατά. Δυο τρεις κινήσεις και το καυτό του σπέρμα άρχισε να την πνίγει. Το Άφησε να κυλήσει στο λαιμό της. Δε περίμενε ποτέ ότι θα είχε τέτοια γεύση. Διαφορετική την κατάλαβε, πιο γλυκιά. Σκούπισε το στόμα της και Κάθισε δίπλα του.

Ένα πλατύ χαμόγελο τους χαρακτήρισε, και μια έκφραση σαν αγαλλίαση. Κάθισε λίγο στην αγκαλιά του. Άλλωστε ήταν σα να γνωρίζονται από κοντά χρόνια. Η ζωντανή επαφή μόνο τους είχε λείψει. Είχαν χαθεί μέσα στη τεχνολογία.

Η πραγματική επαφή τους ανανέωσε όσο τίποτα άλλο μέχρι τώρα.